orion Публикувано Май 16, 2006 Report Share Публикувано Май 16, 2006 (Редактиран) Привет на всички, Въпроса ми е следният: Има ли начин от регистрите ....или друг,да се махне предупреждението на систематаче има друг логнат Юзер и че може да му оплескаме нещо.А него го има дори когато сме пуснали нещо в другият акаунт (например почистване на диска,което отдавна е приключило)Благодаря предварително.... Редактиран Юли 25, 2006 от oriona Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 16, 2006 Report Share Публикувано Май 16, 2006 Не се сещам какво е това съобщение. Би ли метнал някое шотче или просто го опиши. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Май 16, 2006 Author Report Share Публикувано Май 16, 2006 http://store3.data.bg/oriona/razni/%e1%e5%e7%20%e8%ec%e5.bmp Метнах я тук,незнам как по друг начин да я пратя,Благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 16, 2006 Report Share Публикувано Май 16, 2006 Ами единият начин е да изключиш Fast User Switching от User Accounts в контролния панел. Намира се в Change the way users log on or off.Така при пускане на друг потребител, предишният се изключва и настройките му се запазват. Просто няма да позволи да има повече от 1 потребители логнати едновременно. Ако това не те бърка, изключи опцията и си готов.Ако обаче функцията ти трябва и искаш да се изключва без предупреждение, то тогава ще ми трябва време да се поровя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Май 16, 2006 Author Report Share Публикувано Май 16, 2006 (Редактиран) Правилно си ме разбрал,функцията ми е нужна,аз също ровя и .....благодаря отново Редактиран Май 16, 2006 от oriona Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 16, 2006 Report Share Публикувано Май 16, 2006 Открих начин да се спрат всички съобщения при Logon, Logoff, Startup и Shutdown. Не знам дали ще свърши работа, но ето как става:- Пускаш си regedit- Разклоняваш доHKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies\system- Ако няма, създаваш нова DWORD стойност с име DisableStatusMessages- Кликаш два пъти и й задаваш стойност "1". Сега съм малко зает, но ще продължа търсенето на по-конкретно решение веднага щом мога. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
orion Публикувано Май 16, 2006 Author Report Share Публикувано Май 16, 2006 (Редактиран) Ок,благодаря много,ще пробвам и аз до час и ще пиша дали е станало! И така ... за съжеление не става,освен ако не трябва да изтрия всичко друго там,а то има доста неща: dontdisplaylastusername - 0shutdownwithoutlogon - 1undockwithoutlogon - 1 DisableStatusMessages - 1 - това което сложих сега и още две други :legalnoticetextlegalnoticecaption Те са Reg_SZ Редактиран Май 17, 2006 от oriona Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост