Jump to content

Сериозен проблем с инсталацията на Windows

Sliger

Препоръчан пост

Здравейте! Вече в много форуми писах за съвет, но отговор няма. Поред историята - лепнах Virut - единствения възможен вариант е преинсталация. Харддиска ми е разделен на 3 части. Не ми даде да форматирам дисковете и инсталира уиндоуса на д: Станаха 2 уиндиуса. След това изтрих файловете от Ц:, но пак не ми даде да форматирам, защото вируса си е оставил някакъв .тмп файл. Трябва да се форматира от инсталацията. Рестартира се компа и ми пише: missing file NTLDR press ctrl+alt+del за рестарт. Слагам бутабъл диска, зарежда, но не намира харддиск, където да го инсталира. Влизам в БИОС, но не ми дава да сменя настройките на САТА - трябва да се ИДЕ прочетох, но не ми дава да ги сменя. Става въпрос за лаптоп без флопи:

cpu type: intel celeron cpu 560

cpu speed: 2.13ghz

hdd model name; hitachi hts542516k9sa00

hdd serial number: 080517bb6c00wgcjzemf

atapi model name: hl-dt-st dvdram gsa-t40n

atapi serial number: k0185a94113

system bios version: v1.40

vga BIOS version: intel v1518

serial number: lxalc0c068824098b81606

asset tag number:

product name: aspire 5315

manufacturer name: acer

uuid: 0dd56671-741c-ebae-e9ed-001eec4d4886

Проблема е че не ми дадоха и драйвъри с лаптопа. Нямам драйвери. Дайте ми съвет моля как да подкарам харда и уиндоуса без флопи и ако е възможно сайт с драйвери, защото не намирам такива. Дано тук някой да е наясно с проблема.

Сподели другаде