Sliger Публикувано Април 28, 2009 Report Share Публикувано Април 28, 2009 Здравейте! Вече в много форуми писах за съвет, но отговор няма. Поред историята - лепнах Virut - единствения възможен вариант е преинсталация. Харддиска ми е разделен на 3 части. Не ми даде да форматирам дисковете и инсталира уиндоуса на д: Станаха 2 уиндиуса. След това изтрих файловете от Ц:, но пак не ми даде да форматирам, защото вируса си е оставил някакъв .тмп файл. Трябва да се форматира от инсталацията. Рестартира се компа и ми пише: missing file NTLDR press ctrl+alt+del за рестарт. Слагам бутабъл диска, зарежда, но не намира харддиск, където да го инсталира. Влизам в БИОС, но не ми дава да сменя настройките на САТА - трябва да се ИДЕ прочетох, но не ми дава да ги сменя. Става въпрос за лаптоп без флопи: cpu type: intel celeron cpu 560cpu speed: 2.13ghz hdd model name; hitachi hts542516k9sa00hdd serial number: 080517bb6c00wgcjzemfatapi model name: hl-dt-st dvdram gsa-t40natapi serial number: k0185a94113 system bios version: v1.40vga BIOS version: intel v1518serial number: lxalc0c068824098b81606asset tag number:product name: aspire 5315manufacturer name: aceruuid: 0dd56671-741c-ebae-e9ed-001eec4d4886 Проблема е че не ми дадоха и драйвъри с лаптопа. Нямам драйвери. Дайте ми съвет моля как да подкарам харда и уиндоуса без флопи и ако е възможно сайт с драйвери, защото не намирам такива. Дано тук някой да е наясно с проблема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
darco Публикувано Април 28, 2009 Report Share Публикувано Април 28, 2009 Пробва ли да ресетнеш биоса.Извади батерията , или джъмпер трябва да има. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост