Night_Raven Публикувано Септември 23, 2009 Report Share Публикувано Септември 23, 2009 Ако си инсталирал Internet Explorer 8 ръчно, трябва да можеш да го деинсталираш от Add or remove programs. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Септември 23, 2009 Report Share Публикувано Септември 23, 2009 Здравейте,ползвам ие7,обновихго до8 сега обаче искам даси върна 7-цата,ако го деинсталирам после трябва да тегля фаила с друк браузар ида го инстална наново,ако има друк начин кажете,благодаря предварително.Изтегли IE7 И стартирай файла. По време на инсталацията ще засече,че имаш друга версия, ще премахне каквото трябва и поиска рестарт. След рестарта инсталацията ще продължи и ...готово. Аз лично не рискувах да трия IE през add remove programs. Остави го сам да си ''свърши работата'' както си знае. Така бих постъпил. Ти си решаваш. При деинстал през add remove изкарва предупреждение, че много приложения, инсталирани след IE може да не работят. Това значи всичко. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valinov Публикувано Септември 24, 2009 Report Share Публикувано Септември 24, 2009 Здравейте.Не знам дали тук е мястото да Ви занимавам с този проблем,но видях,че темата е за IE и реших да пиша тук.Та на въпроса.С IE7 съм в момента.Работи добре,но ми прави проблеми със сайта Kefche.bgрm,при други не съм забелязал проблеми.Значи отваря началната страница на сайта ислед това ми дава това съобщение. . Със стрелката е отбелязано произволно избиране на нещо.С FIREFOX,нямам такъв проблем.Пробвах и с IE8,там пък ми отваряше бели страници. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
karretto Публикувано Март 8, 2010 Report Share Публикувано Март 8, 2010 Някои знае ли как в ie7(на англииски),като търся нещо с търсачката горе в дясно(сега ми е google)след това да ми излизат резултатите от google.bg,като на първата снимка,а сега ми излизат ,като на втората? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 8, 2010 Report Share Публикувано Март 8, 2010 Пробвал ли си да пипнеш настройките на Google - горе вдясно в Search settings? Там да избереш български като основен език. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
karretto Публикувано Март 8, 2010 Report Share Публикувано Март 8, 2010 Като направя настройката на български и при следващото търсене си връща английския. Ето шотчето,че първото го сбърках:Защо не работи пълният редактор на постовете? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 8, 2010 Report Share Публикувано Март 8, 2010 Опитай да изтриеш временните файлове и бисквитките. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
karretto Публикувано Март 8, 2010 Report Share Публикувано Март 8, 2010 Пак си връща старата настройка и след,като изтрих временните файлове и бисквитките. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Март 8, 2010 Report Share Публикувано Март 8, 2010 Пак си връща старата настройка и след,като изтрих временните файлове и бисквитките.Защо не си инсталираш осма версия на браузъра? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
karretto Публикувано Март 8, 2010 Report Share Публикувано Март 8, 2010 На първата страница 8 пост писах преди време,че се отваряха новите табове много бавно с ie8 и от тогава се върнах на ie7. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Март 8, 2010 Report Share Публикувано Март 8, 2010 На първата страница 8 пост писах преди време,че се отваряха новите табове много бавно с ie8 и от тогава се върнах на ie7.Това е било тогава. Пробвай пак сега. Новата версия е по-бърза и по-добра от старата, както и по-удобна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
karretto Публикувано Март 8, 2010 Report Share Публикувано Март 8, 2010 Това е било тогава. Пробвай пак сега. Новата версия е по-бърза и по-добра от старата, както и по-удобна.Другото,което ме отказа беше при затваряне на няколко табове не ги запазваше или има начин? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Март 8, 2010 Report Share Публикувано Март 8, 2010 Другото,което ме отказа беше при затваряне на няколко табове не ги запазваше или има начин?Има начин - като отвориш браузъра, отваряш нов таб и там те питат "Какво искате да направите сега?" Избираш линка по-долу "Отвори последната сесия на сърфиране" и зарежда всички затворени табове. Абе всичко е измислено. Напоследък ползвам изключително само този браузър. Той освен това е и най-богатият откъм възможности. Ако уиндоусът ти е на български, изтегли си IE8-WindowsXP-x86-BGR.exe, за да ти е на български и той. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
karretto Публикувано Март 8, 2010 Report Share Публикувано Март 8, 2010 Сложих ie8 и деиствително е по добър от старият,само че проблема с търсачката в дясно си остана. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост