Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте,ползвам ие7,обновихго до8 сега обаче искам даси върна 7-цата,ако го деинсталирам после трябва да тегля фаила с друк браузар ида го инстална наново,ако има друк начин кажете,благодаря предварително.

Изтегли IE7 И стартирай файла. По време на инсталацията ще засече,че имаш друга версия, ще премахне каквото трябва и поиска рестарт. След рестарта инсталацията ще продължи и ...готово. Аз лично не рискувах да трия IE през add remove programs. Остави го сам да си ''свърши работата'' както си знае. Така бих постъпил. Ти си решаваш. При деинстал през add remove изкарва предупреждение, че много приложения, инсталирани след IE може да не работят. Това значи всичко.

Сподели другаде

Здравейте.Не знам дали тук е мястото да Ви занимавам с този проблем,но видях,че темата е за IE и реших да пиша тук.Та на въпроса.С IE7 съм в момента.Работи добре,но ми прави проблеми със сайта Kefche.bgрm,при други не съм забелязал проблеми.Значи отваря началната страница на сайта ислед това ми дава това съобщение. post-7301-1253777345_thumb.jpgpost-7301-1253777357_thumb.jpg. Със стрелката е отбелязано произволно избиране на нещо.С FIREFOX,нямам такъв проблем.Пробвах и с IE8,там пък ми отваряше бели страници.
Сподели другаде

• 5 months later...

Някои знае ли как в ie7(на англииски),като търся нещо с търсачката горе в дясно(сега ми е google)след това да ми излизат резултатите от google.bg,като на първата снимка,а сега ми излизат ,като на втората?

post-8140-12680505161479_thumb.jpg

post-8140-12680505360365_thumb.jpg

Сподели другаде

Като направя настройката на български и при следващото търсене си връща английския.

Ето шотчето,че първото го сбърках:post-8140-12680626446093_thumb.jpg

Защо не работи пълният редактор на постовете?

post-8140-12680614643926_thumb.jpg

Сподели другаде

На първата страница 8 пост писах преди време,че се отваряха новите табове много бавно с ie8 и от тогава се върнах на ie7.

Това е било тогава. Пробвай пак сега. Новата версия е по-бърза и по-добра от старата, както и по-удобна.

Сподели другаде

Това е било тогава. Пробвай пак сега. Новата версия е по-бърза и по-добра от старата, както и по-удобна.

Другото,което ме отказа беше при затваряне на няколко табове не ги запазваше или има начин?

Сподели другаде

Другото,което ме отказа беше при затваряне на няколко табове не ги запазваше или има начин?

Има начин - като отвориш браузъра, отваряш нов таб и там те питат "Какво искате да направите сега?" Избираш линка по-долу "Отвори последната сесия на сърфиране" и зарежда всички затворени табове. Абе всичко е измислено. Напоследък ползвам изключително само този браузър. Той освен това е и най-богатият откъм възможности. Ако уиндоусът ти е на български, изтегли си IE8-WindowsXP-x86-BGR.exe, за да ти е на български и той.

Сподели другаде