ares85ares Публикувано Април 25, 2009 Report Share Публикувано Април 25, 2009 Днес в IE7 открих нещо, което преди го нямаше. Снимах го и ще го прикача. Ако някой знае какво е и как да го оправя ще съм много благодарна. Друго, което забелязах е, че липсва окото със знак забранено върху него долу в дясно. Не знам от кога е така, защото от известно време използвам Опера и не съм отваряла IE, но предполагам, че някой от в къщи е ровил в настройките и е направил тези поразии. Има ли начин да се върнат настройките по подразбиране и как да стане това? Ще съм ви много благодарна ако ми кажете как мога да оправя тези проблеми? :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Lokoto Публикувано Април 25, 2009 Report Share Публикувано Април 25, 2009 Днес в IE7 открих нещо, което преди го нямаше. Снимах го и ще го прикача. Ако някой знае какво е и как да го оправя ще съм много благодарна. Друго, което забелязах е, че липсва окото със знак забранено върху него долу в дясно. Не знам от кога е така, защото от известно време използвам Опера и не съм отваряла IE, но предполагам, че някой от в къщи е ровил в настройките и е направил тези поразии. Има ли начин да се върнат настройките по подразбиране и как да стане това? Ще съм ви много благодарна ако ми кажете как мога да оправя тези проблеми? :(Без паника!!!Ако някой друг е сложил тази добавка, може само да му благодариш! Прочети тук Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ares85ares Публикувано Април 26, 2009 Author Report Share Публикувано Април 26, 2009 Без паника!!!Ако някой друг е сложил тази добавка, може само да му благодариш! Прочети тук Благодаря за информацията - беше ми много полезна! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
karretto Публикувано Май 10, 2009 Report Share Публикувано Май 10, 2009 Здравейте:Имам следният въпрос за ie 8 как да си запазвам всичките сесии,след като излизам от него ме пита само това: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 10, 2009 Report Share Публикувано Май 10, 2009 В меню Tools има опция Reopen Last Browsing Session, която може да ти е от полза. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
karretto Публикувано Май 10, 2009 Report Share Публикувано Май 10, 2009 В меню Tools има опция Reopen Last Browsing Session, която може да ти е от полза.Благодаря за отговора,а дали няма начин като във mozila направо да си ги зарежда при стартирането? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 10, 2009 Report Share Публикувано Май 10, 2009 Има, но трябва да инсталираш IE7Pro. Спираш Internet Explorer, инсталираш въпросното допълнение, стартираш Internet Explorer, от меню Tools избираш IE7 Preferences, в секция Base Settings поставяш отметки на Show last visited pages и Resume pages left open on last exit automatically и потвърждаваш с OK. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
karretto Публикувано Май 10, 2009 Report Share Публикувано Май 10, 2009 Има, но трябва да инсталираш IE7Pro. Спираш Internet Explorer, инсталираш въпросното допълнение, стартираш Internet Explorer, от меню Tools избираш IE7 Preferences, в секция Base Settings поставяш отметки на Show last visited pages и Resume pages left open on last exit automatically и потвърждаваш с OK.Понеже инсталирах ие8 върху ие7 и при отваряне на нов таб е много бавен също и при първоначалното му стартиране някъде четох,че трябва да се премахне ие7 и тогава да се инсталира ие8 дали е от това? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 10, 2009 Report Share Публикувано Май 10, 2009 Случайно да ползваш IESpyad, Spybot - Search & Destroy (имунизацията) и/или SpywareBlaster? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
karretto Публикувано Май 10, 2009 Report Share Публикувано Май 10, 2009 Случайно да ползваш IESpyad, Spybot - Search & Destroy (имунизацията) и/или SpywareBlaster?Само spybot Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 10, 2009 Report Share Публикувано Май 10, 2009 Напълно възможно е точно от това да е. IE8 има проблеми при стартиране, ако има много сайтове в зоната за блокиране, което прави и имунизацията на Spybot.Варианти:- търпиш бавното стартиране;- връщаш се на IE7;- премахваш имунизацията. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
karretto Публикувано Май 10, 2009 Report Share Публикувано Май 10, 2009 Напълно възможно е точно от това да е. IE8 има проблеми при стартиране, ако има много сайтове в зоната за блокиране, което прави и имунизацията на Spybot.Варианти:- търпиш бавното стартиране;- връщаш се на IE7;- премахваш имунизацията.По принцип от 4 месеца spybot не намира нито един проблем от както съм със avg 8.5 и си мисля дали да не го деинсталирам направо,защото,ако му спра имунизирането,какво ще върши?А иначе от къде се спира имунизирането да тествам,ако го има пак проблема ще е от друго проблема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 10, 2009 Report Share Публикувано Май 10, 2009 Можеш да премахнеш имунизацията като кликнеш бутон Undo на страницата за имунизация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
karretto Публикувано Май 10, 2009 Report Share Публикувано Май 10, 2009 Можеш да премахнеш имунизацията като кликнеш бутон Undo на страницата за имунизация.Спрях имунизацията и пак се бави и при първото отваряне и при нов таб,инсталирах го и върху ie6,но успех не постигнах само ме е яд,че на виртуалната машина направо лети,но българската версия.Не вярвам да е това проблема? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
marinlp Публикувано Септември 23, 2009 Report Share Публикувано Септември 23, 2009 Здравейте,ползвам ие7,обновихго до8 сега обаче искам даси върна 7-цата,ако го деинсталирам после трябва да тегля фаила с друк браузар ида го инстална наново,ако има друк начин кажете,благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост