Jump to content

Проблем с WIndows 7

fokosnika

Препоръчан пост

Значи купих си лаптоп HP 6730s преди 2 месеца .. отначало бях на Виста...обаче после си инсталирах Windows 7 ..всичко си е добре. машинката даже върви по добре от вистата..нямам бъгове лицензарах си го всичко както е...Обаче забелязах че след като съм с аеро тема..след време цветовете ми се смесват.. на мозила да е бутона изключи бутона минимизирай и бутона намали.. просто самите бутони цветовете им са смесени такива.. като обърна на Basic high contrast theme ..например на WINdows 7 basic..оправя се ... и после пак обръшам на аеро тема всичко си е ок..но след време пак съшия проблем се получава..от какво може да е. .някой да си има на идея..мерси за отговора предварително..
Сподели другаде

Вариант 1 - пробвай с преинсталиране на драйверите за видеокартата

Вариант 2 - не ползвай операционна система, която се намира в бета стадии на разработка, без официална поддръжка и също така невъзможна за лицензиране ;)

Сподели другаде

Вариант 1 - пробвай с преинсталиране на драйверите за видеокартата

Вариант 2 - не ползвай операционна система, която се намира в бета стадии на разработка, без официална поддръжка и също така невъзможна за лицензиране ;)

ами пробвах пак остава същия проблем.. пък не съм срещал при други такъв проблем като моя .. не че е кой знае какъв проблем.. но все пак не е удобно през 1 час да сменям теми и пак да върна с тази която съм..

Сподели другаде

Може би ще помогне да кажеш кой билд на 7 си сложил и каква ти е видеокартата и каква версия на дрейвера си сложил

Windows.7.build.7106.Ultimate_en-US е .. а за видеокартата Mobile Intel ® 45 Express Chipset family.. мейду другото не иска да се инсталира драйвера за видео картата то самият windows ми го разпозна.. като искам да инсталирам ми дава това This computer does not meet the minimum requirements for installing the software. Setup will exit.

Сподели другаде

С тези! ли пробва?

Не с драйверите от сайт-а на HP..Инсталирах този драйвер който ми даде .. и сега ще видим след 1 час как ще е .. мерси все пак..дано се е оправило ..

Сподели другаде