dimitar_682 Публикувано Ноември 30, 2009 Report Share Публикувано Ноември 30, 2009 Ще си позволя и аз един съвет макар да съм лаик в тази област, но ще споделя моя опит с драйвърите.Просто използувам програма която скенира компютъра и ми предлага нужните драйвъри.Аз ползувам К-СИСТЕМС не знам това доколко е добър съвет , но на мен ми върши идеална работа.Има и такива които ти търсят из интернет и ти свалят нужното, а най-много помагат хората от този форум. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SJEFANA Публикувано Ноември 26, 2011 Report Share Публикувано Ноември 26, 2011 Здраве желая dianira, Моят компютър е подобен.дъно -FUJITSU SIEMENS D1844процесор-Intel Celeron D 330J, 2666 MHz (20 x 133)+BOXRAM-512DDR2.Преди време и аз имах проблем с намирането на драйверите му. Попитах тук.Хората се отзоваха и ми помогнаха.Може да ги свалите от тук http://hotfile.com/dl/136043315/bf29e1b/FUJISU_SIEMENS.7z.html Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Ноември 26, 2011 Report Share Публикувано Ноември 26, 2011 Ще цитирам абзац от тази тема. Когато публикувате коментар в тема, се съобразявайте с датата на предното мнениеТова е повече от значение, когато се опитвате да помогнете на някого. Случва се потребители да се опитват да дадат съвет в тема, която е приключила преди месеци или дори години. Това е напълно безполезно. Дори може да се каже, че е вредно, защото това измества тази иначе стара тема и я поставя на първа страница в раздела, редом с актуалните, а това не е редно, защото така се избутват други теми, които са с много по-актуално съдържание. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост