Jump to content

Препоръчан пост

Ще си позволя и аз един съвет макар да съм лаик в тази област, но ще споделя моя опит с драйвърите.Просто използувам програма която скенира компютъра и ми предлага нужните драйвъри.Аз ползувам К-СИСТЕМС не знам това доколко е добър съвет , но на мен ми върши идеална работа.Има и такива които ти търсят из интернет и ти свалят нужното, а най-много помагат хората от този форум.
Сподели другаде

• 1 year later...
  • Отговори 32
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Здраве желая

dianira,

Моят компютър е подобен.

дъно -FUJITSU SIEMENS D1844

процесор-Intel Celeron D 330J, 2666 MHz (20 x 133)+BOX

RAM-512DDR2

.Преди време и аз имах проблем с намирането на драйверите му. Попитах тук.Хората се отзоваха и ми помогнаха.

Може да ги свалите от тук http://hotfile.com/dl/136043315/bf29e1b/FUJISU_SIEMENS.7z.html

Сподели другаде

Ще цитирам абзац от тази тема.

Когато публикувате коментар в тема, се съобразявайте с датата на предното мнение

Това е повече от значение, когато се опитвате да помогнете на някого. Случва се потребители да се опитват да дадат съвет в тема, която е приключила преди месеци или дори години. Това е напълно безполезно. Дори може да се каже, че е вредно, защото това измества тази иначе стара тема и я поставя на първа страница в раздела, редом с актуалните, а това не е редно, защото така се избутват други теми, които са с много по-актуално съдържание.

Сподели другаде