plamen74.72 Публикувано Април 21, 2009 Report Share Публикувано Април 21, 2009 Здравейте днес при стартиране на Spybot - Search and Destroy 1.6.2.46 за сканиране на системата ми показа (под прозореца в който по принцип показва намерените заплахи) странен надпис на английски??? Ето шот понеже съм скаран с английския ако може да ми обясните каква да правя понеже ми даде две опции (скрий надписа сега ,и скрий надписа постоянно - на шота се виждат)???:http://i42.tinypic.com/depwft.jpgСлед сканиране не откри заплахи!!! Също нямаше заплахи и след сканиране със SUPERAntiSpyware Free 4.26.0.1000 и Malwarebytes Anti-Malware 1.36!!! Ползвах Гугъл за превод ,но нещо не схващам какво ще рече това което пише (много е груб превода):Съвет на деня Внимание! Продукти от Kaspersky, McAfee и Trend Микро може да бъде счита за зловреден софтуер! В съответствие с antispyware коалицията определение, програми, като например Kaspersky, McAfee и Trend Микро може да се счита за шпионски и / или малките, които тя определя като: "Технологии [...] прилагани по начин, който уврежда потребителски контрол над [...] Съществени промени, които засягат техните [...] система за сигурност, " Моля ви кажете ми какво да направя - кой от двата бутона да натисна??? п.с.Освен тези трите програми ползвам и Eset Smart Security 3.0.684.0.BG Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 21, 2009 Report Share Публикувано Април 21, 2009 Просто поле с разни произволни съвети и забележки, които може да са полезни на потребителите. В повечето случаи не са. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Април 21, 2009 Author Report Share Публикувано Април 21, 2009 Просто поле с разни произволни съвети и забележки, които може да са полезни на потребителите. В повечето случаи не са. Значи може да ги скрия за постоянно? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 21, 2009 Report Share Публикувано Април 21, 2009 Да. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Април 21, 2009 Author Report Share Публикувано Април 21, 2009 Да. Благодаря отново за помоща!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост