Jump to content

Проблем с инсталирането на Windows media player 11

Препоръчан пост

Здравейте :bye1: Днес си свалих windows media player 11 неофицялната версия, но немога да я инсталирам.Проблема е следния

http://pics.softvisia.com/design/pics/901/e0a0ef33aa076251eafd5607fb6ef4cc.jpg

4. RUN wmp11.exe

тук ми вади същото съобщение :help:

Кажете мога ли да го инсталирам плеъра без да имам сервиз пак :crosseyes1:

Сподели другаде

Отговорът е ясен - не. Щом самата инсталация ти го казва. При мен например това е причината да нямам IE7, но той не ми и трябва, защото си ползвам Opera.

Ако наистина държиш на WMP11, ще трябва да си инсталираш SP2.

Само да предупредя преди да си отскочил до сайта на Майкрософт за теглене на SP2, доста препоръчително е да се инсталира Windows с вече вграден SP2 или ако се инсталира отделно, да е първото нещо, което да се инсталира на чист и пресен Windows. Инсталиране на система натъпкана с програми не е препоръчително.

Сподели другаде

Не знам дали ще помогне, но все пак:

Спри WMP11 и твори следната папка C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Media Index, където Application Data е скрита папка. Трябва да има файл на име Wmplibrary_v_0_12.db. Кликни върху него и го преуменувай на нещо. После опитай пак да си пуснеш някой файл.

Сподели другаде

Преименувах файла който ми каза,след това пробвах пак нестава. :( Но след това рестартирах компютара и всичко е ок вече. :) "тенк ю"

Стават тука некви вълшебста с тоя компютър ама и аз незнам какви :)

Сподели другаде