palikara Публикувано Май 15, 2006 Report Share Публикувано Май 15, 2006 Здравейте :bye1: Днес си свалих windows media player 11 неофицялната версия, но немога да я инсталирам.Проблема е следния http://pics.softvisia.com/design/pics/901/e0a0ef33aa076251eafd5607fb6ef4cc.jpg4. RUN wmp11.exeтук ми вади същото съобщение Кажете мога ли да го инсталирам плеъра без да имам сервиз пак Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 15, 2006 Report Share Публикувано Май 15, 2006 Отговорът е ясен - не. Щом самата инсталация ти го казва. При мен например това е причината да нямам IE7, но той не ми и трябва, защото си ползвам Opera.Ако наистина държиш на WMP11, ще трябва да си инсталираш SP2.Само да предупредя преди да си отскочил до сайта на Майкрософт за теглене на SP2, доста препоръчително е да се инсталира Windows с вече вграден SP2 или ако се инсталира отделно, да е първото нещо, което да се инсталира на чист и пресен Windows. Инсталиране на система натъпкана с програми не е препоръчително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
palikara Публикувано Май 15, 2006 Author Report Share Публикувано Май 15, 2006 Благодаря за изчерпателния отговор Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
palikara Публикувано Май 17, 2006 Author Report Share Публикувано Май 17, 2006 (Редактиран) вчера инсталирах преъра всичко беше ок,но днес вижтеhttp://pics.softvisia.com/design/pics/901/10d6d497c926e53a9150e28e7b2d700a.jpg??? що така :( Редактиран Ноември 7, 2006 от mireto Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Май 17, 2006 Report Share Публикувано Май 17, 2006 Това при всички файлове ли го прави или само при определени? Виж дали файла вече не е отворен с някоя програма (най-лесно можеш да провериш с Unlocker). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
palikara Публикувано Май 17, 2006 Author Report Share Публикувано Май 17, 2006 Да при всички фаилове е така :( Рестартирах пак пробвах ама нестава :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 17, 2006 Report Share Публикувано Май 17, 2006 Не знам дали ще помогне, но все пак:Спри WMP11 и твори следната папка C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Microsoft\Media Index, където Application Data е скрита папка. Трябва да има файл на име Wmplibrary_v_0_12.db. Кликни върху него и го преуменувай на нещо. После опитай пак да си пуснеш някой файл. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
palikara Публикувано Май 17, 2006 Author Report Share Публикувано Май 17, 2006 Преименувах файла който ми каза,след това пробвах пак нестава. :( Но след това рестартирах компютара и всичко е ок вече. "тенк ю" Стават тука некви вълшебста с тоя компютър ама и аз незнам какви Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост