Night_Raven Публикувано Април 21, 2009 Report Share Публикувано Април 21, 2009 Обновленията инсталира ли ги? Те са нужни, независимо дали инсталираш Service Pack 3 или не. За флашките направи следното:1) изтегли Flash_Disinfector и го запази на десктопа;2) стартирай инструмента и следвай инструкциите, ако има такива;3) когато бъдеш помолен(а), свържи всички flash устройствата, които имаш, и кликни OK;4) изчакай да приключи почистването;5) когато се появи прозореца с надпис "Done !!", кликни OK. Ако не си успял(а) да свържеш всички flash устройства, повтори операцията колкото пъти е нужно, за да ги почистиш всичките. svchost.exe е файл, който се ползва за мапване на библиотеки в него. На практика това е файл, който се грижи за изпълнението на всички услуги в Windows. Възможно е някои копия на файла да заемат повече памет от други. Зависи колко услуги са стартирани и какво точно се прави на компютъра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mihaiil Публикувано Април 23, 2009 Author Report Share Публикувано Април 23, 2009 Направих всички препоръки които ми даде. Със флаш драйвърите нямах проблеми. За svchost-овете разбрах, сега всичките по отделно не преминават 4Мб.Наистина Night_Raven, много ти благодаря за помоща и търпенито която ми оказа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 23, 2009 Report Share Публикувано Април 23, 2009 По принцип повечето копия на svchost трябва да са малки, защото съдържат доста малко на брой услуги. Има едно копие, което обикновено е по-голямо, защото приютява доста на брой услуги. Като цяло е нормално да има доста копия стартирани и да има такова с по-големичък размер. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mihnev_sz Публикувано Април 23, 2009 Report Share Публикувано Април 23, 2009 Направих всички препоръки които ми даде. Със флаш драйвърите нямах проблеми. За svchost-овете разбрах, сега всичките по отделно не преминават 4Мб.Наистина Night_Raven, много ти благодаря за помоща и търпенито която ми оказа.Ето например при една ОС която ползвам, са 6 броя,като винаги едно от тях използва и доста ресурси,както спомена по-горе Night_Raven ,защото приютява повече на брой услуги.http://share.pacomlan.com/images/ULe19161.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mihaiil Публикувано Април 24, 2009 Author Report Share Публикувано Април 24, 2009 Благодаря Ви за пояснението. Просто видях един пост ,в статията нa Night_Raven за svhost-овете, където един потребител се оплака, че един от тези процеси заемал 23МБ и за това попитах. Поздрави! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост