Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте! Първо бих искал да помоля администраторите ако е възможно да оправят изтеглянето на

Royale Theme for Windows XP от сайта на Softvisia. Понеже много искам да си изтегля тази тема (а между другото и други линкове за изтегляне не работят - това са тези които са свързани с Data.bg )

Royale Theme for Windows XP

И въпроса ми е за Mp3Cnife с която си изрязвах Mp3-ки и понеже преди около седмица и три, четири дена

09.4.2009
си преинсталирах компютъра и сега не мога да си я изтегля защото Eset Smart Security го изтрива още при тегленето като изписва че има Trojan Downloader??? И сега няма с какво да си ги изрязвам! Ако е възможно моля да ми пропоръчате безплатна програма с която да изрязвам Mp3-ките!!! :svlove:

п.с.А как мога да се регистрирам там (Softvisia.com) понеже опитвах ама не става за да мога там да съобщя за неработещ линк ,а не да ви притеснявам във форума!

Сподели другаде

Даунлоудите с неработещи линкове, които си открил, можеш да ги пратиш на лично съобщение на някого от екипа и ще бъдат оправени възможно най-скоро.

Въпросната Mp3Knife от официалния й сайт ли я сваляш? Ако да, то значи най-вероятно NOD32 надава фалшива тревога. В такъв случай, може да се наложи да спреш интернет модула на антивирусната, докато сваляш.

Алтернатива е mp3DirectCut. За нея имаме и ръководство в тази тема, ако ти е нужно.

Как точно не се получава регистрацията? Да не би да имаш предвид, че се опитваш да влизаш със същото име и парола от форума, защото регистрациите са отделни?

Сподели другаде

Как точно не се получава регистрацията? Да не би да имаш предвид, че се опитваш да влизаш със същото име и парола от форума, защото регистрациите са отделни?

Ами не - Опитвам се да си направя регистрация там ,но все изписва грешка?

Ето това правя:

http://i39.tinypic.com/217myu.jpg

А се получава така:

http://i44.tinypic.com/sd1ai8.jpg

Незнам къде е грешката???

Прочетох ръководството и си изтеглих mp3DirectCut - мисля че е даже по добра от Mp3Knife (според това което прочетох в ръководството)

Благодаря за предложението!

Благодаря и за линка вече изтеглих темата! :svlove:

Сподели другаде

Да не си забранил Cookies?

Не не са забранени ,а и пробвах като инсталирах Google Chrme и през него е същото - незнам дали не е ограничение от доставчика ми???

Сподели другаде

Опитай с име и e-mail адрес без точки в тях.

Пробвах и не става - като напиша e-mail адреса без точки ми изписва -> Това не изглежда да е валиден e-mail???Почвам да си мисля че проблема е в доставчика - както е при торентите - т.е. От БТК нямат достъп до torrent.teteven.net???

Сподели другаде

Пробвах и не става - като напиша e-mail адреса без точки ми изписва -> Това не изглежда да е валиден e-mail???

Не го вярвам това. Не е възможно да се опитваш да регистрираш валиден e-mail адрес и да не го приема.

Сподели другаде

Не го вярвам това. Не е възможно да се опитваш да регистрираш валиден e-mail адрес и да не го приема.

Колкото и странно да е това - получава се и то през всичките браузъри???

http://i40.tinypic.com/mih3s5.jpg

Мисля да опитам да се регистрирам през компютъра на братовчед ми понеже е с БТК!!! :svlove:

п.с.Като напиша e-mail адреса с точките (както си е в действителност) само изписва грешка http://i41.tinypic.com/1zyk5d1.jpg

Edit: Стана ,но през компютъра на братовчед ми!!!

Ето убедих се че проблема е бил в доставчика!!!

Благодаря ви за отзивчивоста и грижите които полагате в този форум!!! :svlove:

Сподели другаде