kraaasi76 Публикувано Април 24, 2009 Author Report Share Публикувано Април 24, 2009 форматирах си целия хард диск и инсталирах наново уиндоус хп и резултата беше същият.файлът deffered procedure calls pak stana na 80-90%,останаха 3 възможности от където може да идва проблема-нещо в биос,самия процесор или интернета,но не знам кой е точно Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mihnev_sz Публикувано Април 24, 2009 Report Share Публикувано Април 24, 2009 форматирах си целия хард диск и инсталирах наново уиндоус хп ....Имам един въпрос:Замислял ли си се,че самия уин който инсталираш може да идва с тези гад?Защо не инсталираш друго копие на windows? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kraaasi76 Публикувано Април 24, 2009 Author Report Share Публикувано Април 24, 2009 имам 20 диска с хп ,всеки път слагам различен диск ,вчера инсталирах този с който бях най-доволен и пак ми прави чалъми компютъра.преди малко теглих филм стигнах скорост 3 мб/с и пак този файл стана на 90% и почна да сече компютъра Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mihnev_sz Публикувано Април 24, 2009 Report Share Публикувано Април 24, 2009 имам 20 диска с хп ,всеки път слагам различен диск ,вчера инсталирах този с който бях най-доволен и пак ми прави чалъми компютъра.преди малко теглих филм стигнах скорост 3 мб/с и пак този файл стана на 90% и почна да сече компютъра Ако това ти помогне: http://hardwarebg.com/forum/showthread.php?t=99184 проблем с Deferred Procedure Calls Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 24, 2009 Report Share Публикувано Април 24, 2009 Ще може ли отново лог с ESET SysInspector? Важно е да се определи дали все още има гадинка или не, за да се процедира по съответния начин. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kraaasi76 Публикувано Април 24, 2009 Author Report Share Публикувано Април 24, 2009 мерси за това ,че ми помагаш.ето и zip файлаSysInspector_HOME_C9605B3F3D_090424_1816.zip Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 24, 2009 Report Share Публикувано Април 24, 2009 Ами, как да няма отново натоварване, след като отново си заразен със същия вирус. Ще е добре да следваш основните съвети, описани в тази статия при следващата преинсталация. Не говоря за всяка стъпка от инсталацията, а за съветите, които са дадени преди това. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kraaasi76 Публикувано Април 24, 2009 Author Report Share Публикувано Април 24, 2009 след малко ще инсталирам убунту и ще видя дали го има този проблем при различна ОС Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kraaasi76 Публикувано Април 24, 2009 Author Report Share Публикувано Април 24, 2009 инсталирах убунту 9.04 пак същото стана,и пак се варнах на хп ,защото съм свикнал с него повече,но проблема си остава неразрешен Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 24, 2009 Report Share Публикувано Април 24, 2009 И какво точно направи в опит да решиш проблема? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kraaasi76 Публикувано Април 24, 2009 Author Report Share Публикувано Април 24, 2009 абсолютно нищо не съм правил по-различно от това което досега съм правил с инсталация на ОС.иначе компютъра си варви мн добре само това му е проблема като тегля от торент тракери и процесора се вдига на 90-100% докато се изтегли файла и после веднага си пада на 2-3%,това ме дразни ,защото не обичам да си оставям така нещата недодялани.но явно няма какво да направя Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 24, 2009 Report Share Публикувано Април 24, 2009 Ти въобще обърна ли внимание на това, което беше писано досега? Имаш вирус. Бяха описани и начини за премахването му и донякде превантивни мерки от заразяване. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kraaasi76 Публикувано Април 25, 2009 Author Report Share Публикувано Април 25, 2009 благодарности за Night_Raven за помощта.чудех се с коя антивирусна да си почистя компютъра и се спрях на нод ,защото незнайно защо дали от този вирус не ми позволи да инсталирам касперски докрай и си продължих работа само с нод ,то нечувано и невиждано мн зарази -само 216 ужасни гадини sality.това нещо дори ми заразило флашката само с програми exe с които работя.целия проблем идва от това ,че като си инсталирам уиндоуса слагам флашката да си инстална програмите ,но няма файда тя вече била заразена.това sality e абсолютна мръсна гад Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 25, 2009 Report Share Публикувано Април 25, 2009 благодарности за Night_Raven за помощта.чудех се с коя антивирусна да си почистя компютъра и се спрях на нод ,защото незнайно защо дали от този вирус не ми позволи да инсталирам касперски докрай и си продължих работа само с нод ,то нечувано и невиждано мн зарази -само 216 ужасни гадини sality.това нещо дори ми заразило флашката само с програми exe с които работя.целия проблем идва от това ,че като си инсталирам уиндоуса слагам флашката да си инстална програмите ,но няма файда тя вече била заразена.това sality e абсолютна мръсна гадФлашките в момента са развъдници за гадинки. А Sality наистина е гадна твар. Аз неслучайно го казах това още в началото.Ти си сканирал с NOD32 и си почистил, но това не е гаранция за чиста система. Скайрани и с още една (дори две) антивирусни. Бих предложил Avira AntiVir Personal и/или avast!. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kraaasi76 Публикувано Април 25, 2009 Author Report Share Публикувано Април 25, 2009 след като почистих с нод ,унинсталнах го и без проблем си инсталирах касперски ,той сканира целия компютър и всичко е чисто вече.сега дори мога да влизам в таск менаджера и в регистрите .преди като се опитвах да вляза в run-regedit ми изписва че не може да отвори защото е забранено от администратора.както и да е . всичко е ОК Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост