ceco_bond Публикувано Април 20, 2009 Report Share Публикувано Април 20, 2009 В папката shares имам следните неща които ме притеоняват.Искам да ги премахна,как може да стане това? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Petar_kir2000 Публикувано Април 20, 2009 Report Share Публикувано Април 20, 2009 В папката shares имам следните неща които ме притеоняват.Искам да ги премахна,как може да стане това?За какво те притесняват? Нещо пречат ли ти? Защо искаш да ги премахнеш? Какво е целта?Или просто, защото не знаеш какво е това и искаш да го махнеш, за да ти бъде "чистичко".... Няма смисъл да ги пипаш! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ceco_bond Публикувано Април 20, 2009 Author Report Share Публикувано Април 20, 2009 ами искам да ги махна щото не трябва да има нищо,според мен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Petar_kir2000 Публикувано Април 20, 2009 Report Share Публикувано Април 20, 2009 ами искам да ги махна щото не трябва да има нищо,според мен.Системата автоматично създава скритите административни споделяния за логическите устройства С, D, E и така нататък, съответно с имена С$, D$, E$ и т.н. Също се създава и admin$ за \winnt или windows директорията. Тези споделяния са създадени за осъществяване на отдалечена поддръжка от администратора. По подразбиране, ако се изтрият тези споделяния, те отново ще се създадат при рестартирането. По принцип не би трябвало да ти пречат, но ето и как можеш да ги махнеш. За постоянното премахване на тези споделяния, така че да не се появават след рестарт, може да се използва следната процедура: Важно: Преди да почнеш да работиш(играеш) с регистрите, направи си резервно копие на тях!!! Това важи за Windows Vista/XP/2000 Кликни на Start—>Run напиши regedit и кликни на ok.За vista влез в UAC за да продължиш.Отвори раздела HKEY_LOCAL_MACHINE.Отвори раздела SYSTEM.Отвори раздела CurrentControlSet.Отвори раздела Services.Отвори раздела LanmanServer.Избери раздела Parameters.Избери Edit, New, DWORD (32-bit). Vista създава нова стойност в Parameters (За всеки случай провери дали е вярна стойността).Напиши AutoShareWks и натисни Enter. (Можеш да оставиш стойността по подразбиране 0)Рестартирай компа за да влезнат стойностите на променените регистри в сила. Ето тук можеш да направиш справка също! Можеш да пробваш и следния метод на Windows XP:Start —>Settings —>Control PanelSystems Tools panelShared FoldersОтваряш Shared Folders Кликваш на SharesВ колоната на Shared Folder, кликване с десния бутон на мишката за да изключиш (disable) споделянето,Кликваш на Stop sharingНакрая OK. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ceco_bond Публикувано Април 20, 2009 Author Report Share Публикувано Април 20, 2009 Като дам с десен бутон на мишката така какго си ми писал ми излиза само refresh i help. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Petar_kir2000 Публикувано Април 20, 2009 Report Share Публикувано Април 20, 2009 Като дам с десен бутон на мишката така какго си ми писал ми излиза само refresh i help.Оппа! Май се поувлякох, ти май си с XP....Извинявай!1. Първо отвори My computer 2. Провери в Tools - Folder options - View - дали Use simple file sharing(Recommended) не е включен (трябва да се намира най-отдолу в списъка). Ако е включен, изключи го. После нека го направим по твоя начин:-десен клик на My computer -> Manage- System tools - > Shared folder - Shared - десен бутон върху всяко споделяне - Stop sharing!Ако вече прозореца на Manage е бил отворен, докато извършваш промяната на начина на споделяне - затвори и го отвори отново.... НО, едва ли ще спреш възстановяването на споделянето, трябва да направиш промяната в регистрите, както съм обяснил по-горе. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ceco_bond Публикувано Април 21, 2009 Author Report Share Публикувано Април 21, 2009 Мерси за съдействието,инсталирах си comodo един приятел ми каза за нея и сега сам по-спокоен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост