unr3al Публикувано Април 19, 2009 Report Share Публикувано Април 19, 2009 Здравейте.Искам да си сложа Ad-Aware free,но имам инсталирани NOD32 Antivirus v3 и BitDefender.Та въпросите са ми дали е добра Ad-Aware като програма и дали ще се сработва с гореспоменатите.Благодаря предварително . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 19, 2009 Report Share Публикувано Април 19, 2009 По принцип Ad-Aware има за цел борба с adware и spyware и не трябва да си пречи с никоя антивирусна, дори и да имаше резидентен скенер, а Free версията няма такъв. Така че: не, Ad-Aware Free не трябва да си пречи с нито една от другите програми.Отделен е въпросът, че програмата е на практика безполезна - не засича почти никакви реални заплахи, освен най-дребните и безобидните, и е недобре написана и леко тромава. Като цяло лично аз не бих си и помислял да я ползвам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
unr3al Публикувано Април 19, 2009 Author Report Share Публикувано Април 19, 2009 А ще можеш ли да ми кажеш някоя друга хубава Antispyware програма?Мерси предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 19, 2009 Report Share Публикувано Април 19, 2009 Двете категорично най-добри са SUPERAntiSpyware Free и Malwarebytes' Anti-Malware. Безплатните версии не разполагат с резидентни модули за защита.Spybot - Search & Destroy също не е лоша, макар и като цяло да не е толкова добра, колкото предните две. Има резидентна защита, която обаче май понякога създава повече проблеми, отколкото да решава. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
unr3al Публикувано Април 19, 2009 Author Report Share Публикувано Април 19, 2009 Spybot я знам отдавна и си спомням че ме питаше за всяко нещо което правя,благодаря все пак.Ще пробвам SUPERAntispyware free щом ми я препоръчваш .Благодаря отново. Поздрави. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Maniac Публикувано Април 21, 2009 Report Share Публикувано Април 21, 2009 Аз отдавна съм я премахнал от списъка си тази програма, но при NOD32 v2 и версиите на Ad-Aware до 2007 г. имаха конфликт. Проблемът беше, че Ad-Watch модула на Ad-Aware блокираше достъпа на NOD32 до регистратурата. От версия 2007 на Ad-Aware не знам как стоя нещата, но въпреки всичко не я препоръчвам поради множество видни причини. Това, което е препоръчал Night_Raven - MalwareBytes' Anti-Malware и SuperAntiSpyware са по-добрият избор. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
unr3al Публикувано Април 21, 2009 Author Report Share Публикувано Април 21, 2009 О'кей,благодаря и на двама ви Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tudzzz Публикувано Юли 2, 2009 Report Share Публикувано Юли 2, 2009 Значи антивиросната е перфектна само да можеш да я настроиш.Когато теглиш нещо и има вирус то ти го тегли до 99% най-много и после отказва вообще да го качи на компа ти.Когато отваряш саит с вирус то даже да не го отваря.Ама и да не можеш щом аз съм момичче на 13 и мога да я update да си чистя вирусите то тогава няма да имаш проблем с нея.СЛАГАЙ СИ Я!!!!!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Юли 2, 2009 Report Share Публикувано Юли 2, 2009 Здравейте.Искам да си сложа Ad-Aware free,но имам инсталирани NOD32 Antivirus v3 и BitDefender.Та въпросите са ми дали е добра Ad-Aware като програма и дали ще се сработва с гореспоменатите.Благодаря предварително .Имаш инсталирани NOD32 и BitDefender? Не си ли чувал или чел, че трябва да имаш само една антивирусна програма? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост