dallaz Публикувано Април 19, 2009 Report Share Публикувано Април 19, 2009 Лаптопа е ASUS X59GL, видеото - NVIDIA 8300M, звуковата карта не знам каква е.И с Евереста не мога да я разбера.Изтеглих си от сайта на nvidia драйвери за видеото, но когато започне инсталацията ми излиза следния надпис - The NVIDIA setup could not locate any drivers that are compatible with your current hardware .Setup will now exit.Какво ще рече това?Опер.система е ХР. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 19, 2009 Report Share Публикувано Април 19, 2009 Макар вече NVIDIA да предлагат драйвери съвместими с лаптопи, все пак можеш да опиташ и да свалиш драйвера от сайта на ASUS. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
meniak Публикувано Април 19, 2009 Report Share Публикувано Април 19, 2009 http://www.getpcmemory.com/drivers/downloa...ows-xp-drivers/ Тука има пише че има драивери за твойта машинка, пробвай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dallaz Публикувано Април 19, 2009 Author Report Share Публикувано Април 19, 2009 http://www.getpcmemory.com/drivers/downloa...ows-xp-drivers/ Тука има пише че има драивери за твойта машинка, пробвай.И от сайта на nvidia дърпах драйвери и от сайта на asus-не става.Излиза си прозорчето с надписа и инсталацията приключва неуспешно.Дайте някакъв съвет какво да правя?Вече се чудя дали да не сложа Вистата и да мирясам - за нея имам драйвери, ама не знам коя Виста да избера.Коя и добра според вас - ако може линк да си я сваля.Има ги в Замундата , но нямам представа коя да изтегля. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Април 19, 2009 Report Share Публикувано Април 19, 2009 Провери дали си инсталирал всички драйвери от тази страница, особено тези за чипсета; драйверите за видеото се инсталират последни. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост