plamen74.72 Публикувано Април 18, 2009 Report Share Публикувано Април 18, 2009 Здравейте! Искам да попитам къде може да е проблема - ето и какво точно се получава: Пуснах си едно клипче с Gom Player-а свалено от Vbox7 и се показа едно съобщение от плеъра на английски (но съм скаран с английския) и му сложих отметка да не се показва повече и от тогава и проблема ,а именно - има звук но картина няма дори и филм пуснах но пак няма картина - като тук освен звука се показват субтитрите ,а картина няма??? Съответно го деинсталирах от Add/Remove и после почистих в My computer диск C: ,но ми направи впечатление че като пуснах с F3 търсачката на Windows и търсих остатъчни файлове (като вместо да избера да претърси дисковите дялове му зададох да търси в My computer и в момент на търсене се появи съобщение от Windows че е блокирал операцията за да защити компютъра и като затворя съобщението (понеже друг бутон не дава) ми изчезват за момент всички иконки и работната лента и се показва Dont Send на Windows Explorer и после всичко си се появява ??? Като търся остатъчните файлове при избор на дисковите дялове не го прави ??? След това рестартирах системата и пробвах да инсталирам най новата версия на Gom Player-а ,но проблема с възпроизвеждането на картината си остава ??? Windows-а е на около седмица от преинсталирането който е оригинален Windows XP SP3 (както и писах в друга тема че съм изтеглил Lipsetup.msi от сайта на Microsoft след проверка, а и няма как да не издържи проверката след като е оригинален и е купен в кутия) преди това (преинстала)бях със самоделка и тези проблеми ги нямаше!!! Друго което направих е сканиране за зловреден код и др. гадинки с Malwarebytes Anti-Malware 1.36 (няма открити заплахи) ; SUPERAntiSpyware Free 4.26.0.1000 (няма открити заплахи) ; Spybot - Search and Destroy 1.6.2.46 - като той откри това:http://i39.tinypic.com/33wwf12.jpg И Eset Smart Security 3.0.684.0 (няма заразени обекти), изтеглена с едномесечен лиценз от БГ сайта на програмата - като и самата програма си е на БГ - дори и инсталирането; и последно сканирах с Gmer при който до колкото знам ако има нещо ще го изпише в червено и ще предложи решение ,но червени надписи нямаше ???Сега не съм много сигурен дали да инсталирам плеъра или трябва още нещо да се направи преди това (незнам дали липсва нещо - като например някой файл или при инсталацията не се е качил) защото имам някакъв проблем със записвачката - например дисковете от списание PC World които са със логото на Softvisia не тръгват ,по точно изобщо не ги захапва да ги завърти т.е. като ги поставя и се чува само щракане няма завъртане ,а и с други дискове записани на тази записвачка след като ги завърти при отваряне се получава все едно че диска е празен и никога не е записван (като ги пусна на друг компютър със същия модел записвачка си се отварят и си го има съдържанието)- та мисълта ми е да не би да не се е качил някой файл при инсталирането на Windows-а???Дано да има решение на проблема ми!!! Ако е нужна още информация кажете ще я дам! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
meniak Публикувано Април 18, 2009 Report Share Публикувано Април 18, 2009 А какви видео кодеци ползваш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Април 18, 2009 Author Report Share Публикувано Април 18, 2009 А какви видео кодеци ползваш? Защо питаш??? До колкото знам Gom Player използва собствени вградени кодеци! Но по принцип ползвам за останалите плеъри K-Lite Codec Pack 4.7.5 Full. А и плеъра е възпроизвеждал без да съм инсталирал кодеци (нали си има свои вградени) , но ги инсталирах заради другите плеъри! The KMPlayer също има свои вградени кодеци и си възпроизвежда тези файлове FLV от клипчета ,и не само ,но и както казах по горе Gom Player-а си работеше ,отказа след въпросното съобщение ,а и мисля че след деинстал ,почистване и рестарт би трябвало и настройките му да са махнати и новата инсталация да не взима старите настройки (ако с въпросното съобщениа от плеъра съм забранил видео възпроизвеждане)??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 18, 2009 Report Share Публикувано Април 18, 2009 Нямам GOM Player инсталиран, но провери дали няма някъде опция из него за зануляване на настройките. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Април 19, 2009 Author Report Share Публикувано Април 19, 2009 Нямам GOM Player инсталиран, но провери дали няма някъде опция из него за зануляване на настройките. Пробвах и единственото което подкара видео възпроизвеждането са настройките след преинстал при стартиране като се покажат първоначалните настройки вместо Normal Mode избрах High-Quality Mode и картината си тръгна!А иначе беше си настроен да ползва собствените си кодеци незнам защо отказва в Normal Mode да работи ,а трябва да работи в High-Quality Mode?http://i42.tinypic.com/29aqq1z.jpgА между другото това което е открил Spybot - Search and Destroy 1.6.2.46 фалшива тревога ли е или си е било нещо опасно? п.с.Ползвам го предимно за клипчета свалени от Vbox7 - Има ли по добър плеър за тази цел който да ми препоръчате? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 19, 2009 Report Share Публикувано Април 19, 2009 Spybot е намерил обикновена следяща бисквитка. Нищо сериозно или вредно, а по-скоро досадно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Април 19, 2009 Author Report Share Публикувано Април 19, 2009 Благодаря Night_Raven!!! А най вече искам да ти благодаря за БГ превода на SUPERAntiSpyware Free 4.26.0.1000 който вече ползвам с удоволствие!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Април 19, 2009 Report Share Публикувано Април 19, 2009 А най вече искам да ти благодаря за БГ превода на SUPERAntiSpyware Free 4.26.0.1000 който вече ползвам с удоволствие!!! Да аз също ти благодаря за превода!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост