Jump to content

Програма за четене на книги

Препоръчан пост

Еми, да ти кажа има... Аз лично ползвам ICE Book Reader. Има и други като да речем Cool Reader, ама мен толкова не ме кефи, защото поддържа по-ограничен набор от кодирания... Да кажем, без UTF-8, който е основният формат на моя любим сайт chitanka.info, откъдрто си тегля книжки... ICE Book Reader си е страхотна програма... Можеш да зареждаш книгите в нея директно от txt. файлове, от Word документи и от архиви... Поддържа и УБИЙСТВЕНО яки скинове и сума ти режими на четене... Програмат е руска и е платена, но ако се регистрираш в като гражданин на бившето СССР я получаваш безплатно, с руски интерфейс... (аз я дръпнах от Zamunda)... Ако я изтеглиш от Официалния сайт, е с английски интерфейс, но триал версията, ако не я регистрираш, само ти препикава да я купиш (~100 долара), но иначе не ти я спират, като изтече триала...

Това е... :cooldude:

Сподели другаде

Лично аз ползвам CR2 която се отваря като книга или свитък и се зареждат в нея txt. файлове, от Word документи и от архиви - и към нея имам БГ програмката SpeechLab 2.0 (Gergana) която ми чете текста (това е за по мързеливите). И която пък в комбинация с The KMPlayer чете и субтитри!!! Така ми е по удобно,а и са безплатни!!! :computer:
Сподели другаде