blood Публикувано Април 18, 2009 Report Share Публикувано Април 18, 2009 Тези книги в онлайн вариант, които са не ми е удобно да ги чета на word, има ли програми, пригодени за такива неща? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
PanteliX Публикувано Април 18, 2009 Report Share Публикувано Април 18, 2009 Нещо не разбрах . Кои книги имаш предвид??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Април 18, 2009 Report Share Публикувано Април 18, 2009 Еми, да ти кажа има... Аз лично ползвам ICE Book Reader. Има и други като да речем Cool Reader, ама мен толкова не ме кефи, защото поддържа по-ограничен набор от кодирания... Да кажем, без UTF-8, който е основният формат на моя любим сайт chitanka.info, откъдрто си тегля книжки... ICE Book Reader си е страхотна програма... Можеш да зареждаш книгите в нея директно от txt. файлове, от Word документи и от архиви... Поддържа и УБИЙСТВЕНО яки скинове и сума ти режими на четене... Програмат е руска и е платена, но ако се регистрираш в като гражданин на бившето СССР я получаваш безплатно, с руски интерфейс... (аз я дръпнах от Zamunda)... Ако я изтеглиш от Официалния сайт, е с английски интерфейс, но триал версията, ако не я регистрираш, само ти препикава да я купиш (~100 долара), но иначе не ти я спират, като изтече триала...Това е... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Април 19, 2009 Report Share Публикувано Април 19, 2009 Лично аз ползвам CR2 която се отваря като книга или свитък и се зареждат в нея txt. файлове, от Word документи и от архиви - и към нея имам БГ програмката SpeechLab 2.0 (Gergana) която ми чете текста (това е за по мързеливите). И която пък в комбинация с The KMPlayer чете и субтитри!!! Така ми е по удобно,а и са безплатни!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост