m21 Публикувано Април 18, 2009 Report Share Публикувано Април 18, 2009 Здравейте, може ли някой да ми помогне. С ИЕ7 съм и не мога да си инсталирам АктивХ контролите от сайта на НОИ за проверяване на грешните записи, ще бъда много благодарен ако някой ми помогне...! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Април 18, 2009 Report Share Публикувано Април 18, 2009 Коя по-точно страница от сайта се опитваш да отвориш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
m21 Публикувано Април 19, 2009 Author Report Share Публикувано Април 19, 2009 Коя по-точно страница от сайта се опитваш да отвориш?страницата за тестване на Декларация 1, има отхвърлени записи и като натисна бутон "Грешни" ми излиза сив екран, от който трябва да се зареди АктивХ контрола за да се визуализира справката, но при мен не става... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Април 19, 2009 Report Share Публикувано Април 19, 2009 Предполагам, че става въпрос за някоя от тези страници:http://img01.picoodle.com/img/img01/3/5/4/panevdd/f_noim_a7573d6.pngМожеш ли да напишеш малко по-подробно коя страница използваш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
m21 Публикувано Април 20, 2009 Author Report Share Публикувано Април 20, 2009 страницата за тестване на Декларация 1, има отхвърлени записи и като натисна бутон "Грешни" ми излиза сив екран, от който трябва да се зареди АктивХ контрола за да се визуализира справката, но при мен не става... Предполагам, че става въпрос за някоя от тези страници:http://img01.picoodle.com/img/img01/3/5/4/panevdd/f_noim_a7573d6.pngМожеш ли да напишеш малко по-подробно коя страница използваш?Използвам първият линк "Тестване на данни към НОИ за периода след 01.01.2005" Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост