PanteliX Публикувано Април 18, 2009 Report Share Публикувано Април 18, 2009 Значи преди време си правих дискове с музика в една зала, и ми нагласяха Winampa така че като си избера песен от него да не отивам до директорията за да си изкарам песента а просто натискам Ctrl и Shift И с мишката премествам песента от Winampa в папката. С няколко думи търся програмата или плугина не знам какво е, за копиране на песни от PLaylista на Winamp. Много полезна програма защото ми се налага постоянно да правя дискове, ту на приятели ту за някой лев. Благодаря ви предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 18, 2009 Report Share Публикувано Април 18, 2009 Drag 'n Drop from Playlist EditorSendTo Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
PanteliX Публикувано Април 18, 2009 Author Report Share Публикувано Април 18, 2009 Златен си пич, Евала. Малеее от кога я търся тая програма, Благодаря ти Много. МНого се кефя. Много много благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост