mislead Публикувано Април 17, 2009 Report Share Публикувано Април 17, 2009 Здравейте отново , имам върпос значи става следното с компютара ми , правех си страници с дреамвеавер обаче всичко си вървеше ток , сега от 2 3 дена какво стана като включа програмата като зареди нещо и като искам да коригириам ми забива направо компютара ако не я изключа от таск менежара просто незнам каде е проблема деинсталирах и я инсталирах на ново махнах няма нищо стартирано нито скупе нито нищщо и пак става така от кааде може да ми качва така рам памет-а направо в квадратчето пише 222 000 заето само от нея а преди по принцип беше до към 20 000 само съвсем нормално незнам какво да правя вирус кам ехе ли имам какво става може ли да ми дадете някаква насока благодаря ако някой има такъв проблем нека сподели , незнам много ми е спешно защотото трябва да довърша една страница а този проблем се оказа доста сериозен Още нещо това ми става и когато работя с Photoshop ? ама само понякога и някога няма проблеми от какво може да е Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sprint-Debugger Публикувано Април 17, 2009 Report Share Публикувано Април 17, 2009 Ако сайтовете, които правиш, имат така оформено съдържание, мисля, даже съм сигурен, че трябва да се насочиш към друга професия , но първо кандидатствай в рекордите на Гинес за най-дългото изречение измисляно някога. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 17, 2009 Report Share Публикувано Април 17, 2009 Ти къде видя изречение? То трябва да има точка, за да има и изречение. Аз точки не виждам. Въпросителната на последния ред всъщност я приемам за натиснат клавиш по погрешка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост