pranjev Публикувано Април 16, 2009 Report Share Публикувано Април 16, 2009 Здравейте всички. Проблема ми е следния: Значи свалих клипове от youtube.com с програмата Download Helper които са във формат Winamp media file, това ми дава като дам свойства на клипа. Проблема е че BSPlayer не може да ги отвори а ми изписва ето това: Can't open file. Имам инсталиран XP Codec Pack 2.0.6 и никакви други кодеци а версията на BSPlayer е 1.01. Много ще съм благодарен на всеки който би ми обяснил какво трябва да направя за да мога да ги гледам тези клипове с BSPlayer. Благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 16, 2009 Report Share Публикувано Април 16, 2009 В такъв случай най-добре деинсталирай текущия си пакет (който и без това е античен, както и плеърът) и инсталирай някоя актуална версия на K-Lite Standard. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pranjev Публикувано Април 17, 2009 Author Report Share Публикувано Април 17, 2009 Точно това направих и се получи. Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост