shalqlqqq Публикувано Април 16, 2009 Report Share Публикувано Април 16, 2009 Здравейте, въпроса ми е има ли начин да се пуснат 2 скайп акаунта на 1 компютър без да се създава нов windows акаунт но не ми трябва за Windols Vista a за Windols XP ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
freyabu Публикувано Април 16, 2009 Report Share Публикувано Април 16, 2009 Дам, Skype Launcher - програма. Аз я ползвам Мисля, че не става за най-новия скайп обаче. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
shalqlqqq Публикувано Април 16, 2009 Author Report Share Публикувано Април 16, 2009 Тя не е ли само за Vista ? на мене не ми тръгва , появява ми се това : Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
freyabu Публикувано Април 16, 2009 Report Share Публикувано Април 16, 2009 Аз съм с XP и работи. Не знам дали става за най-новия скайп! Пък и първо трябва да пуснеш оригиналния скайп и ако искаш да влезнеш в друг акаунт, тогава пускаш програмата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
shalqlqqq Публикувано Април 16, 2009 Author Report Share Публикувано Април 16, 2009 Аз не съм с най-новия скайп с версия 3.8.0.180 съм ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
freyabu Публикувано Април 16, 2009 Report Share Публикувано Април 16, 2009 Значи, изтеглих един и при мен работи. Пробвай: цък Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
shalqlqqq Публикувано Април 16, 2009 Author Report Share Публикувано Април 16, 2009 Пак ми изписва същото а когато дам properties на Description пише : runs on Vista =) (and x64) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
freyabu Публикувано Април 16, 2009 Report Share Публикувано Април 16, 2009 Не съм на Vista. В readme-то пише, че изисква нещо. What OS are Supported?---------------------- Windows 2000, Windows XP (x86 & x64), Windows Vista (x86 & x64). Others may work, but you need to find out by yourself. Any other requirements?----------------------- Yes. The Visual Basic 6 Runtime. If you got an error message like "msvbm6.dll not found",you need to download it from Microsoft:http://www.microsoft.com/downloads/details...;displaylang=en Също така, ако не стане, пробвай с още по-стара скайп версия. Ама си е странно, щото аз съм с 3.8.0.188 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
shalqlqqq Публикувано Април 16, 2009 Author Report Share Публикувано Април 16, 2009 Какво ти се появява когато отвориш програмата ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
freyabu Публикувано Април 16, 2009 Report Share Публикувано Април 16, 2009 Ми, рекламка да заплатя, след това изчезва и си влиза все едно е нормален скайп. Абсолютно нормално. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
shalqlqqq Публикувано Април 16, 2009 Author Report Share Публикувано Април 16, 2009 Пф.. каквото и да направя ми се появява тоя проблем ........ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
liver Публикувано Април 16, 2009 Report Share Публикувано Април 16, 2009 Пф.. каквото и да направя ми се появява тоя проблем ........ с 4-та версия става без допълнителни програми. отиваш на start\run и въвеждаш "C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe" /secondary и натискаш ок.след това си правиш иконка на десктопа.даваш десен бутон на мишката\new\shorcut и даваш C:\Program Files\Skype\Phone\Skype.exe /secondary .Ако искаш можеш и 10 скайп акаунта да си направиш.Работи.Тествано е. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
shalqlqqq Публикувано Април 16, 2009 Author Report Share Публикувано Април 16, 2009 Ама на мене не ми тряба за новия скайп ... за по-стара версия ми трябва Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост