ozic Публикувано Април 16, 2009 Report Share Публикувано Април 16, 2009 На компютъра ми освен мен сядат и още някои "домашни любимци" и се ровят в нещата ми и подозирам, че знаят някои от паролите ми :(. Искам програма, която да сложа и да записва всяко действие, докато ме няма. В кой Скайп се влиза, с каква парола, в кои папки се влиза, ... Чувал съм, че има програма, която записва всеки натиснат клавиш на клавиатурата. Също така ми е важно и да не се разбере, че има такава програма на компютъра ми! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
di0507 Публикувано Април 16, 2009 Report Share Публикувано Април 16, 2009 На компютъра ми освен мен сядат и още някои "домашни любимци" и се ровят в нещата ми и подозирам, че знаят някои от паролите ми :(. Искам програма, която да сложа и да записва всяко действие, докато ме няма. В кой Скайп се влиза, с каква парола, в кои папки се влиза, ... Чувал съм, че има програма, която записва всеки натиснат клавиш на клавиатурата. Също така ми е важно и да не се разбере, че има такава програма на компютъра ми! Разгледай ...Borzoi 2.1Ardamax Keylogger 2.9Revealer KeyloggerPerfect Keylogger 1.66 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Април 16, 2009 Author Report Share Публикувано Април 16, 2009 Разгледах описанието на всичките, но не знам на коя да се спра. Някой, който е имал опит би ли ми препоръчал коя да си инсталирам? Прочетох доста коментари относно тия програми и съвсем се обърках. Спрях се на Perfect Keylogger и Ardamax Keylogger, но четох, че един вид сам си заразявам компютъра, за да действат и това не било добре, защото създавало проблеми с антивирусната и някакви други подобни. Въпросът ми е, че ако инсталирам такава програма след това ще мога ли да е махна без проблеми и ще има ли негативно въздействие върху компютъра ми? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Aquarius Публикувано Април 16, 2009 Report Share Публикувано Април 16, 2009 Повечето продукти за защита не се "разбират" много добре с keylogger-ите, защото те спадат към злонамерения софтуер като цяло. Теоретично би трябвало, ако укажеш на дадения продукт за защита да не сканира / блокира действията на въпросния keylogger да няма проблеми, но не може да се каже със сигурност. В най-лошия случай ще трябва да изключиш резидентната защита на anti-threat продукта, който ползваш, което от своя страна би изложило машината на риск, така че си прецени сам дали keylogger-ът е най-доброто решение за теб. Относно деинсталирането - не виждам причина да има проблеми след деинстлацията, но за всеки случай може да си направиш един Restore point преди инсталацията или друга форма на backup на състоянието на операционната система. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Април 16, 2009 Author Report Share Публикувано Април 16, 2009 Сложих Ardamax Keylogger. Времето ще покаже колко струва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост