Abadon Публикувано Април 15, 2009 Report Share Публикувано Април 15, 2009 Здравейте. Искам да направя следното нещо имам една Excel-ска таблица, в която има най-разнобразна информация и в колоната "В" са имена на хора които искам да бъдат отпечатани на пликове. Примерно на В2 имам "Адриана Тончева Трендафилова", на "В3" имам "Албена Володева Донева" и т.н., като искам да заредя пощенски пликове в принтера и да му кажа на тях да се отпечатват имената на хората от В колоните. Примерно на плик едно да се отпечати Адриана Тончева Трендафилова, на прик две Албена Володева Донева и т.н. това има ли вариант как да стане директно през Excel-а, през Word или някаква друга програма? Приемам всякакви предложения. Предварително благодаря за отговорите! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
paro Публикувано Април 15, 2009 Report Share Публикувано Април 15, 2009 Здравей, Abadon! В Ексел не знам да има начин да стане това, което искаш. В Word има възможност да стане печатането на пликове. Tools ---> Letters and Mailings и от тук можеш да избираш и да експериментираш. Може би ще се наложи да напишеш отново имената. Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tragedy Публикувано Април 15, 2009 Report Share Публикувано Април 15, 2009 Привет, Тук е описано как може да стане това в Excel - http://en.allexperts.com/q/Excel-1059/2008...parate-page.htm Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Abadon Публикувано Април 22, 2009 Author Report Share Публикувано Април 22, 2009 Благодаря Tragedy 10х линка ми свърши работа Най-добрия форум за компютърна помощ сте Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост