ozic Публикувано Април 14, 2009 Report Share Публикувано Април 14, 2009 Преди известно време ми даваше да изведа списък на песните под формата на страница, но изведнъж спря :(. Може ли да е от настройките? На снимката съм показал по какъв начин правех списъка: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 14, 2009 Report Share Публикувано Април 14, 2009 А сега какво става ще кажеш ли или да гадаем? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Април 14, 2009 Author Report Share Публикувано Април 14, 2009 Преди като натисна да ми образува списък и ми се появяваше страница в ИЕ, а сега нищо не става. Натискам го 5-6 пъти, но нищо не излиза. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 14, 2009 Report Share Публикувано Април 14, 2009 Сигурен ли си, че имаш асоцииран браузър? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Април 14, 2009 Author Report Share Публикувано Април 14, 2009 Какво означава това? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 14, 2009 Report Share Публикувано Април 14, 2009 Когато кликнеш линк в ICQ или Skype например отваря ли ти браузър? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Април 14, 2009 Author Report Share Публикувано Април 14, 2009 Да. По подразбиране ми е Мозила, т.е. всеки нов линк го отваря с него. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 14, 2009 Report Share Публикувано Април 14, 2009 За всеки случай изтегли SetBrowser, инсталирай, стартирай, избери Opera / other, увери се, че в Preferences има отметки на всички опции, кликни Specify location... и посочи изпълнимия файл на Firefox.Опитай да създадеш HTML плейлист отново. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Април 15, 2009 Author Report Share Публикувано Април 15, 2009 Не става :(. Оправих се . В настройките на Мозила има една отметка където се слага, за да е подразбиращият се браузър. Сложих е и веднага ми излезе списъка. Получава се ето това: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 15, 2009 Report Share Публикувано Април 15, 2009 Странно, често точно настройките в браузърите не помагат, докато тази малка програмка ме е спасявала. Както и да е, важното е, че работи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mathur Публикувано Април 21, 2009 Report Share Публикувано Април 21, 2009 Привет ,някой може ли да ми помогне да намеря този скин,защото при ъпдейтване на Winampa се инсталира друг който не ми се нрави...Благодаря....Отнася сe за този върху който пише Free Download..... http://img27.imageshack.us/img27/1599/winampz.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 21, 2009 Report Share Публикувано Април 21, 2009 Не можеш ли да натиснеш Alt+S в Winamp и да си избереш Bento скина? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mathur Публикувано Април 21, 2009 Report Share Публикувано Април 21, 2009 Да ,но как да си сложа другите два прозореца които са отстрани на този който е с усилването ????Знам ,че е тъпо ,но.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 21, 2009 Report Share Публикувано Април 21, 2009 Десен клик върху основния прозорец и трябва да ги видиш: Main Window, Playlist Editor, Equalizer, Video и т.н. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mathur Публикувано Април 21, 2009 Report Share Публикувано Април 21, 2009 Благодаря много..... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост