ruskov3500 Публикувано Април 12, 2009 Report Share Публикувано Април 12, 2009 ЗдравейтеИзползвам uTorrent1.8.2, но имам един проблем, който не мога да разреша. Затова ви моля за съвет.Наложи ми се да сложа рутер (модел ASUS RX3041).От тогава ми се появява или едно червено кръгче с удивителна и надпис: "Не може да се свърже. Защитна стена/рутер ограничава мрежовия ви трафик. Трябва да отворите порт, за да могат другите да се свързват с вас", или жълт триъгълник с удивителна и надпис: "Няма входящи връзки"Понякога връзката се възстановява и работи нормално, но това се случва рядко и за кратко.Може ли да ми помогнете, като ми дадете съвет, какви настройки да задам на utorrent, за да работи нормално.Благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Petar_kir2000 Публикувано Април 13, 2009 Report Share Публикувано Април 13, 2009 ЗдравейтеИзползвам uTorrent1.8.2, но имам един проблем, който не мога да разреша. Затова ви моля за съвет.Наложи ми се да сложа рутер (модел ASUS RX3041).От тогава ми се появява или едно червено кръгче с удивителна и надпис: "Не може да се свърже. Защитна стена/рутер ограничава мрежовия ви трафик. Трябва да отворите порт, за да могат другите да се свързват с вас", или жълт триъгълник с удивителна и надпис: "Няма входящи връзки"Понякога връзката се възстановява и работи нормално, но това се случва рядко и за кратко.Може ли да ми помогнете, като ми дадете съвет, какви настройки да задам на utorrent, за да работи нормално.Благодаря. 1.Отиди в настройките на uTorrent и виж номерата на порта.2. После влез в настройките на рутера в раздел NAT/Port mapping отвори съответния порт на IP адреса на твоя комп(Внимание-това е вътрешния адрес), постави човка на Enable - кликни на ОК и трябва да си готов...Ако нямаш инструкция виж тук - страница 49. Можеш и да огледнеш и в този саит Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост