miniovski Публикувано Април 12, 2009 Report Share Публикувано Април 12, 2009 имам проблем немога да си дейнсталирам антижируса а той е тренд микро ИС няма дейнсталационен файл и ПРОСТО НЕМОЖЕ Апа и спреха ъпдейтите-абе страшна работа.Ако някой знае как да я махна да пише Мерси преджарително. Изжиняжам се ама не ми работи "дубължето" Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
The Graverobber Публикувано Април 12, 2009 Report Share Публикувано Април 12, 2009 първото което поне на мен ми идва на ум е как изобщо си я инсталирал след като няма инсталационен файл. за премахване можеш да изпозлваш CCleaner. или виж в регистрите през regedit да не би да е останал някакъв ключ и от това да прави проблем. аз имах аналогичен с аваст и КИС не искаше да ми се инсталира понеже беше останал стар ключ и я засичаше като актуална антивирусна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mihnev_sz Публикувано Април 12, 2009 Report Share Публикувано Април 12, 2009 имам проблем немога да си дейнсталирам антижируса а той е тренд микро ИС няма дейнсталационен файл и ПРОСТО НЕМОЖЕ Апа и спреха ъпдейтите-абе страшна работа.Ако някой знае как да я махна да пише Мерси преджарително. Изжиняжам се ама не ми работи "дубължето"Използвай специалния инструмент предоставен от Trend Micro за тази цел:http://www.support.antivirus.co.uk/trendmi...530&appId=1 първото което поне на мен ми идва на ум е как изобщо си я инсталирал след като няма инсталационен файл. за премахване можеш да изпозлваш CCleaner. или виж в регистрите през regedit да не би да е останал някакъв ключ и от това да прави проблем. аз имах аналогичен с аваст и КИС не искаше да ми се инсталира понеже беше останал стар ключ и я засичаше като актуална антивирусна.Има програми, които си имат инструмент за тази цел,предоставен от самите и разработчици.Всичко останало като де-инсталатори не са за предпочитане. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост