pavlintoshev Публикувано Април 12, 2009 Report Share Публикувано Април 12, 2009 Здравейте!Искам да попитам дали някой знае програма,която да известява за получено писмо в abv-то.Имам и ICQ.По него може ли да стане това? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Април 12, 2009 Report Share Публикувано Април 12, 2009 Които и да е мейл клиент и FreePops примерно. Ръководство, тук ПС: Търсенето му е майката Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
pavlintoshev Публикувано Април 13, 2009 Author Report Share Публикувано Април 13, 2009 Инсталирах FreePOPs,но не знам от къде да поставя името на моята поща,като ми дойде писмо да ми дава сигнал,че е пристигнало? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Април 13, 2009 Report Share Публикувано Април 13, 2009 От твоето описание леко ми се струва, че не си сложил никакъв мейл клиент... описано е в темата всичко доста подробно, при това с картинки Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rokoo Публикувано Април 13, 2009 Report Share Публикувано Април 13, 2009 Здравейте!Искам да попитам дали някой знае програма,която да известява за получено писмо в abv-то.Имам и ICQ.По него може ли да стане това?Каквото и да инсталираш ако ползваш безплатната ABV поща няма как да стане.Нужен е POP3 достъп за да те известява.Има много безплатни пощи които имат POP3 достъп.След това както ти посочиха се инсталира и конфигурира мейл клиент . Аз предпочитам IncrediMail за мейл клиент.Мисля че ще ти допадне а и е много удобен и има доста допълнения които са приятни за окото. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Април 13, 2009 Report Share Публикувано Април 13, 2009 Каквото и да инсталираш ако ползваш безплатната ABV поща няма как да стане.Нужен е POP3 достъп за да те известява.Има много безплатни пощи които имат POP3 достъп.След това както ти посочиха се инсталира и конфигурира мейл клиент . Аз предпочитам IncrediMail за мейл клиент.Мисля че ще ти допадне а и е много удобен и има доста допълнения които са приятни за окото.Прости ме, но ми прочети ръководството и след това твърди, че с безплатен акаунт в абв не можеш да си проверяваш пощата Твърдението ти е абсолютно невярно Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rokoo Публикувано Април 14, 2009 Report Share Публикувано Април 14, 2009 Прости ме, но ми прочети ръководството и след това твърди, че с безплатен акаунт в абв не можеш да си проверяваш пощата Твърдението ти е абсолютно невярно До скоро ABV.bg не поддържаше такава опция и ако не бъркам в момента също.В платената опция на ABV.bg има POP3 достъп.Дано да си прав и да е възможно вече.Не съм чел ръководството за използване на ABV.bg.Ще пробвам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост