Jump to content

компютъра ми не разпознава камерата

Препоръчан пост

започна да ми изписва Unknown USB Device, или че няма такъв хардуеър-при стартиране на програмата за камерата,-тя е този модел A4Tech PC Cam PK835, поже ли да направя нещо?
Сподели другаде

Може би ще прозвучи странно, но изключи камерата и после компютъра и му дръпни кабела на захранването. Остави го така 10-15 минути и после го включи обратно компютъра и после и камерата.
Сподели другаде

Продуктите на A4Tech са известни с евтинията си и калпавията си! Хич не се учудвам, че така ти показва, защото същия проблем го имах преди време и аз с моята камера (пак на същата левашка фирма), само че моята беше чисто нова...разпечатах я, инсталирах драйвера, включвам и хоп Unknown USB Device. След като ми я смениха "новата" тръгна от раз както си му е реда.

Ако съветите по-горе не помогнат, то моят съвет е: ако ти е още в гаранция веднага я смени с нова!

П.П. А иначе извън темата...Never ever products of A4Tech co.

Сподели другаде

Склонен съм да се съглася, че продуктите на A4Tech не са особено цветущи като цяло, но все пак са определено по-добре от всякакви noname боклуци, включително и разни там PriVileg и прочее измислени марки.
Сподели другаде

Склонен съм да се съглася, че продуктите на A4Tech не са особено цветущи като цяло, но все пак са определено по-добре от всякакви noname боклуци, включително и разни там PriVileg и прочее измислени марки.

[/quote

Благодаря-ще пробвам с изключването.Другото е че някакви файлчета от Уина-в папка някаква си-аваста ми показа е са вируси и аз ги изтрих-та и от това може да е.Абе тъмни Балкански субекти са това компютрите :cap: Ако не помогне ще видя с нова преинсталация на Уина. Даже си дръпнах KNOPPIX_V6.0.1CD-2009-02-08-EN,ubuntu-8.10-desktop-i386,Wine 1.1.19 Development.tar-като последната не съм я пробвал-а другите нали са от живо СД-харесаха ми-та ако не става с Уин. може и на Линукс да мина.Чесно писна ми от Бил Педерейтс.

Е, малко е по-трудно -Уина си е като за американци :D ,но поне ще ми разпознава устройствата.а и ми е гот като ползвам софтуеър за който в белите държави си плащат-мисля си че има връзка с тяхното богатство и нашата идиотия-СОРРИ ! -понякога съм на това мнение-само.

P>S>

NIGHT RAVEN, да Те питам , смених си фърмуера както Ти ми каза,и записвачката чете всичко-това е супер.Но,записва само СД,но не и ДВД.а..., и деинсталирах Any DVD-то,не го ползвам откакто съм с интернет,а и на него се угледах че може да ми прави номера,-то и на Алкохола 120% също но не го махнах,- Та си мислех :

дали съм разместил или прецакал нещо като я отварях и почистих,или си е заминала.Как мислиш?-имам Ти доверие.Наи вероятно е да си купя нова-дай идея-БЛУ РЕЙ ли да е,каква марка-поне този път като купувам да знам какво да търся.

Дали да я отворя да си поиграя -ще го направя маи.

Сподели другаде

P>S>

NIGHT RAVEN, да Те питам , смених си фърмуера както Ти ми каза,и записвачката чете всичко-това е супер.Но,записва само СД,но не и ДВД.а..., и деинсталирах Any DVD-то,не го ползвам откакто съм с интернет,а и на него се угледах че може да ми прави номера,-то и на Алкохола 120% също но не го махнах,- Та си мислех :

дали съм разместил или прецакал нещо като я отварях и почистих,или си е заминала.Как мислиш?-имам Ти доверие.Наи вероятно е да си купя нова-дай идея-БЛУ РЕЙ ли да е,каква марка-поне този път като купувам да знам какво да търся.

Дали да я отворя да си поиграя -ще го направя маи.

Проблемът е обсъждан в друга тема, която всъщност ти си присвои донякъде. Не цепи разговора в повече от една. Все пак целта на форума е да е полезен на потребители, търсещи информация и помощ, а по този начин се отдалечаваме от идеята.

Сподели другаде