SURF_lady Публикувано Април 11, 2009 Report Share Публикувано Април 11, 2009 Вчера доста си мислех и това което ме накара да пусна подобна тема бе рекламата на шоуто по bTV "Търси се" където Росен Петров каза "Ако искаш мир, бъди готов за война". В комбинация с пролетното време навън си викам защо пък да не направим някаква такава дискусия и всеки да сподели някакви такива подобни мисли, а може и да са забавни истории (но нека не са вицове че из нета ги има в изобилие).Не намерих такава тема и затова пускам тази. Ако има, то нека ме прощават модераторите И така... Аз лично имам една много любима моя фраза, която не знам кой я е казал, но си спомням че я бях чула от Красимир Балъков когато гостуваше в "Шоуто на Слави" и когато още пишеха пожелания в книгата на шоуто. Фразата гласи: "Цели се винаги в Луната. Така и да не уцелиш ще си останеш сред Звездите"Нека писането започне сега! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
rokoo Публикувано Април 11, 2009 Report Share Публикувано Април 11, 2009 Да наистина ми е било интересно да чета мисли на мъдри хора.Да кажа че фразата Ако желаеш мир, бъди готов за война. е на Флавий Ренат Вегеций римски военен историк.А Росен Петров от BTV колкото и да изглежда начетен едва ли му сече акъла да измисли нещо такова. Всъщност повечето са забравени стари мъдрости,които са актуални и днес.Сега се сещам за една поговорка във връзка с това чв Бил Гейтс взе диплома за висше образование преди половин година.„Не се гордей със звание, а се гордей със знание" -/ руска/ - За разлика от много българи,които изтъкват на преден план дипломата си а не се справят дори с правописа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост