slunchev_udur Публикувано Март 17, 2011 Report Share Публикувано Март 17, 2011 А моя проблем как да го оправя Моята връзка .Понякога излиза това Моята връзка .Четох и търсех но не можах да намеря нито пък да разбера Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 17, 2011 Report Share Публикувано Март 17, 2011 И какъв по-точно е проблемът? Че портът не е отворен? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tanganika Публикувано Март 17, 2011 Author Report Share Публикувано Март 17, 2011 И какъв по-точно е проблемът? Че портът не е отворен? Вероятно може да сваля , но не може да сийдва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост cybertek Публикувано Март 18, 2011 Report Share Публикувано Март 18, 2011 А,може би иска помощ,от ''експертите'' ,във форума,за да е този резултата. http://bezplatno.info/upload/thumbs/viu1300430191s.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
slunchev_udur Публикувано Март 18, 2011 Report Share Публикувано Март 18, 2011 Tanganika:Вероятно може да сваля , но не може да сийдва. Да точно това е проблема . cubertek браво брато как ми прочете мислите и желанието ми Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tanganika Публикувано Март 18, 2011 Author Report Share Публикувано Март 18, 2011 Да точно това е проблема . cubertek браво брато как ми прочете мислите и желанието ми Коя защитна стена ползваш ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 18, 2011 Report Share Публикувано Март 18, 2011 Да точно това е проблемаЗад рутер ли си? Ползваш ли софтуерна защитна стена? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
slunchev_udur Публикувано Март 18, 2011 Report Share Публикувано Март 18, 2011 Момчета доста ме затруднихте с тези въпроси не съм много наясно ,но дано това което ви кажа да ви насоча в правилната посока .Значи операционна ми система е Windows 7 Home Premium ,ползвам Avast , интернета ми е от БТК за защитната стена ДАНО да съм правя е Windows Firewall with Advanced Security .Този проблем го имам от доста време но ту се появяваше ту изчезваше нищо не пипах ,но този път както се появи проблема не е изчезвал вече си стой от седмица и не мога да сийдвам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 20, 2011 Report Share Публикувано Март 20, 2011 Ползваш avast! Internet Security или само антивирусната?Ще е добре да разрешиш достъпа на uTorrent в стената на Windows. Той вече трябва да е разрешен, но за всеки случай можеш отново да го направиш:- отвори контролния панел -> System and Security -> Windows Firewall -> Advanced settings;- вляво кликни Inbound Rules, след това вдясно кликни New Rule...;- кликни Next -> кликни Browse... -> посочи файла на uTorrent -> Next -> Next -> въведи име в поле Name -> Finish. Ако това не помогне, значи проблемът ще да е в рутера/модема на БТК. Не ги знам точно какво ползват, как е настроено и дали може да се променят настройки по него. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
slunchev_udur Публикувано Март 28, 2011 Report Share Публикувано Март 28, 2011 Здравейте ! Направих това което ми каза Night_Raven според мен стана и за сега всичко си е ок ,мога да тегля и да сийдвам .НО излезе друг проблем когато изтеглих един филм почна да забива интерната и сега когато сийдвам също ми забива ,преди да включа програмата беше PING 91 ms ,DOWNLOAD SPEED 9.56 и UPLOAD SPEED 0.86 ,след това като включих програмата http://www.prikachi.com/images/391/3145391F.png след 10 минути http://www.prikachi.com/images/450/3145450S.png . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 28, 2011 Report Share Публикувано Март 28, 2011 Колко теста на връзката са правени? Да не са само тези двата? При спиране на торент клиента връзката "съвзема" ли се? Скоростта на ъплоуд ограничена ли е в торент клиента? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
slunchev_udur Публикувано Март 31, 2011 Report Share Публикувано Март 31, 2011 Колко теста на връзката са правени? Да не са само тези двата? Правих няколко пъти .При спиране на торент клиента връзката "съвзема" ли се?[/color]] НЕ, спрях програмата и си забиваше пак интернета Скоростта на ъплоуд ограничена ли е в торент клиента? Според мен не ,изтеглих си филма без проблем ,но не можех да ползвам браузъра си . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 1, 2011 Report Share Публикувано Април 1, 2011 За каква точно операционна система става въпрос? Колко време изчакваш след спирането на uTorrent, за да си сигурна, че Интернет връзката не е живнала? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
slunchev_udur Публикувано Април 1, 2011 Report Share Публикувано Април 1, 2011 Oперационна система mi e Windows 7 Nome Premium .Изчаках около 30 минути и пак пуснах програмата .От вчера ми се появи тази иконка http://www.prikachi.com/images/166/3165166G.png и сега не забива интернета мога спокойно да си работя с браузъра си ,ето какво показва днес когато е включена програмата http://www.prikachi.com/images/177/3165177i.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 1, 2011 Report Share Публикувано Април 1, 2011 А досега да не е била зелена иконка там, докато имаше проблем? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост