Night_Raven Публикувано Април 16, 2009 Report Share Публикувано Април 16, 2009 След форматирнето последния драйвер за звуковата карта ли инсталира? Windows-ът да не е самоделка или е чист? Какви ъпдейти и инсталираш (ако инсталираш) и откъде? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
alex95sv Публикувано Април 16, 2009 Author Report Share Публикувано Април 16, 2009 След форматирнето последния драйвер за звуковата карта ли инсталира? Windows-ът да не е самоделка или е чист? Какви ъпдейти и инсталираш (ако инсталираш) и откъде?Ами инсталирах драйвъра от моят диск(съмнявам се да е последния) а уиндоуса си е чиста версия СП2 . Ъпдейти за уина не инсталирам . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 16, 2009 Report Share Публикувано Април 16, 2009 Ще може ли отново лог от ESET SysInspector? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
alex95sv Публикувано Април 16, 2009 Author Report Share Публикувано Април 16, 2009 Готово! Прикачвам лога.SysInspector_ALEX_3BE21515D3_090416_1921.zip Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 16, 2009 Report Share Публикувано Април 16, 2009 Не инсталираш ъпдейти, но имаш много от тях. Което значи, че ползваш самоделка. Възможно е някой от въпросните ъпдейти да създава проблеми. С въпросния Windows работил ли си и преди, без да има проблеми?Остава и предложението да инсталираш последната версия на драйвера за звуковата карта.Премахването на некадърния FlexType и ползванетона оригиналната кирилица също би било чудесен ход.Не виждам обаче Winamp, а казваш, че има проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
alex95sv Публикувано Април 16, 2009 Author Report Share Публикувано Април 16, 2009 уинамп не е инсталиран след като преинсталирах, а не се чува не само в уинамп а и в интернет в сайтовете и дори на уиндоус медиа плеър... с тази версия на уиндоус съм нямал проблеми преди за първи път ми прави така... а след като инсталирам драйверите да почистя ли ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 16, 2009 Report Share Публикувано Април 16, 2009 Имам странното чувство, че нито веднъж не си преинсталирал драйверите. Процедурата е следната: деинсталира се старият звуков драйвер, почистват останките от него, инсталира се новият. Толкова ли е нелогично? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
alex95sv Публикувано Април 16, 2009 Author Report Share Публикувано Април 16, 2009 Имам странното чувство, че нито веднъж не си преинсталирал драйверите. Процедурата е следната: деинсталира се старият звуков драйвер, почистват останките от него, инсталира се новият. Толкова ли е нелогично?Сега деинсталирах стария, почистих останките и инсталирах новия... Ако има проблеми ще постна тук edit: Отново е така нищо че почистих Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 16, 2009 Report Share Публикувано Април 16, 2009 Надявам се изпълнил инструкциите в темата за драйверите и си почистил под Safe Mode. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
alex95sv Публикувано Април 16, 2009 Author Report Share Публикувано Април 16, 2009 Надявам се изпълнил инструкциите в темата за драйверите и си почистил под Safe Mode.Да естествено... но отново е така.. и както е темата ми на уиндоус ХП и изведнъж се променя на Класик... и пише че си е темата на ХП ... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
jantavata Публикувано Април 19, 2010 Report Share Публикувано Април 19, 2010 Здравейте,а бе и аз имам проблем със звука на компютъра.Лошото е че не ми показва никакви грешки и саобщения за да рабера от каъде идва проблема.Просто като вкл.рс-то и след 10-15 мин звука ми изчезва и става по бавен,на скайпа когато ми изписва че някои се вписва не издава звук като пусна някои плеар и пак няма звук но и песента не тръгва докато не го рестартирам не се оправя но след няколко минути пак същото.Много ще съм благодарна ако някой ми помогне или ми даде съвет как да го оправя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 20, 2010 Report Share Публикувано Април 20, 2010 Сканирай с Malwarebytes' Anti-Malware и SUPERAntiSpyware Free. Ако вече имаш програмите, провери дали имаш последните версии и ако нямаш, премахни твоите и инсталирай най-новите. Ако тепърва инсталираш програмите, след инсталацията те ще предложат да се обновят автоматично, съгласи се. В противен случай обнови дефинициите им ръчно. За Malwarebytes' Anti-Malware:- стартирай програмата;- избери Perform quick scan (Бързо сканиране) и кликни бутон Scan (Сканиране);- след като приключи сканирането, ако не са открити заплахи, ще се отвори автоматично текстов файл (който можеш да затвориш) и програмата ще те уведоми, че не е открила нищо, след което можеш да кликнеш бутон OK и да я затвориш;- ако са открити заплахи, кликни бутон OK и после Show results (Покажи резултатите);- кликни бутон Remove Selected (Премахни избраните);- ще се появи текстов файл (дневник/лог), копирай съдържанието му тук. За SUPERAntiSpyware:- стартирай програмата;- кликни бутон Scan your Computer (Сканиране на компютъра);- вляво избери само дял C:, а вдясно избери Perform Complete Scan (Извърши пълно сканиране);- кликни Next и изчакай програмата да сканира;- кликни OK на съобщението;- ако има засечени заплахи, кликни Next, за да се премахнат гадинките, OK на потвърждението и накрая Finish;- кликни бутон Preferences... (Настройки) и иди на подпрозорец Statistics/Logs (Дневници), маркирай последния лог по дата и кликни бутон View Log... (Покажи дневника);- копирай съдържанието му тук. Ако е нужен рестарт при някое от сканиранията, се съгласи и рестартирай веднага. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aftra4e Публикувано Септември 13, 2013 Report Share Публикувано Септември 13, 2013 И още нещо изчезва ми звука .. рестартирам го бачка и след малко само спира ... в skype пробвах и ми изписва неизправност във възпроизвеждащото устройство...тръгва и спира когато си иска ,,,това намирам дали е от него - http://i.imgur.com/Fvmsows.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Септември 15, 2013 Report Share Публикувано Септември 15, 2013 Каква е точно звуковата карта? Кажи модела на лаптопа или дънната платка (ако е настолен компютър). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост