Jump to content

Препоръчан пост

• Отговори 32
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

А с коя версия на Object Dock си и на каква операционна система го ползваш???

Аз минах на Rocket Dock, защото нещо не успях да се справя с инсталацията на Object Dock.

Сподели другаде

А с коя версия на Object Dock си и на каква операционна система го ползваш???

Аз минах на Rocket Dock, защото нещо не успях да се справя с инсталацията на Object Dock.

Windows XP SP3 , а версията на Object Dock е 1.9 и е изтеглих от Тук и никак не си пречат с Rocket Dock 1.3.5 !!! :svlove:

Сподели другаде

А каква ти е темата (Theme) на RocketDock, че стоят така като на масичка иконките???

И имаш ли на идея къде може да има интересни иконки??

Чак сега разбирам че ето ТоВа сигурно е правено с подобна програма, но пък иконките са много интересни :)

Сподели другаде

Здравей SURF_lady - нито stanilabg ,нито B-boy/StyLe/ са уцелили от къде са ми иконките!

Всъщност мразя да ползвам сранични сайтове за такива цели и за това иконките са от официалния сайт!

Но за улеснение изтегли от тук:Icons for RocketDock.rar ,а скина е Dash - изтегли от тук:Skins for RocketDock.rar !

Който иска цялата програма (без да я инсталира - така се получи при архивирането на програмата след инсталиране)

може да си я изтегли от тук:RocketDock.rar :svlove: :beer:

п.с.Линковете са към чекмеджето в пощата ми в ABV.BG - Dox.bg!!! :beer:

Сподели другаде

• 2 weeks later...
Десен клик -> Dock Settings... -> Manage My Docks.

Ако беше прекарал 1-2 минути, щеше да го намериш и сам, но мързелът явно си е казал думата.

... :thumbsup: ...проблема беше друг...отваряше се старата версия а не 'ПЛЮС'..грешката е моя (тъкмо я бях инсталирал)...а как можем да си сменим иконките ????слалих няколко и са в зип - разархивирам и ми излиза факел с подфакели и в тях има иконки и бакграунд-и ... и кво правим ?!?!? :help:

WraithDockIcons.zip

Сподели другаде

Пробвай да ги сложиш в тази папка C:\Program Files\Stardock\ObjectDock\Bundled Images\Misc Icons

След което десен клик върху елемента от дока на който искаш да смениш иконата - свойства - избираш новата икона и готово! :computer:

Сподели другаде

• 6 months later...
А да знаете случайно от къде мога да намеря теми за TAB dock-a на Objectdock, защото тези вградените не ми харесват много. Благодаря предварително! :peace:
Сподели другаде

• 1 year later...

Повече от половин година (възможно и година) иконата за времето ми показва едно и също - 15 градуса и че вали. Актуализирам и пак същото. С версия Object Dock Plus 1.90 съм.

Някой срещал ли се с този проблем?

Сподели другаде