plamen74.72 Публикувано Април 16, 2009 Report Share Публикувано Април 16, 2009 Пробвах и за сега работят безпроблемно!!!Още веднъж благодаря!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Април 16, 2009 Author Report Share Публикувано Април 16, 2009 А с коя версия на Object Dock си и на каква операционна система го ползваш???Аз минах на Rocket Dock, защото нещо не успях да се справя с инсталацията на Object Dock. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Април 21, 2009 Report Share Публикувано Април 21, 2009 А с коя версия на Object Dock си и на каква операционна система го ползваш???Аз минах на Rocket Dock, защото нещо не успях да се справя с инсталацията на Object Dock. Windows XP SP3 , а версията на Object Dock е 1.9 и е изтеглих от Тук и никак не си пречат с Rocket Dock 1.3.5 !!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Април 21, 2009 Report Share Публикувано Април 21, 2009 Забравих да сложа шотове - но ето ги и тях:Object Dock е 1.9http://i43.tinypic.com/9ihd0k.pngRocket Dock 1.3.5http://i42.tinypic.com/2rq0v0n.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Април 21, 2009 Author Report Share Публикувано Април 21, 2009 А каква ти е темата (Theme) на RocketDock, че стоят така като на масичка иконките??? И имаш ли на идея къде може да има интересни иконки??Чак сега разбирам че ето ТоВа сигурно е правено с подобна програма, но пък иконките са много интересни Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Април 22, 2009 Report Share Публикувано Април 22, 2009 И имаш ли на идея къде може да има интересни иконки?? Погледни тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
B-boy/StyLe/ Публикувано Април 22, 2009 Report Share Публикувано Април 22, 2009 или тук Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Април 24, 2009 Report Share Публикувано Април 24, 2009 Здравей SURF_lady - нито stanilabg ,нито B-boy/StyLe/ са уцелили от къде са ми иконките!Всъщност мразя да ползвам сранични сайтове за такива цели и за това иконките са от официалния сайт!Но за улеснение изтегли от тук:Icons for RocketDock.rar ,а скина е Dash - изтегли от тук:Skins for RocketDock.rar !Който иска цялата програма (без да я инсталира - така се получи при архивирането на програмата след инсталиране)може да си я изтегли от тук:RocketDock.rar п.с.Линковете са към чекмеджето в пощата ми в ABV.BG - Dox.bg!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
SURF_lady Публикувано Април 24, 2009 Author Report Share Публикувано Април 24, 2009 Много Благодаря за отзивчивостта на всички ви :svlove: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nafplio Публикувано Май 3, 2009 Report Share Публикувано Май 3, 2009 Здравейте,а как да си направя (отворя нов) док...или таблет док...(с версията 1.90 plus) съм.??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 3, 2009 Report Share Публикувано Май 3, 2009 Десен клик -> Dock Settings... -> Manage My Docks.Ако беше прекарал 1-2 минути, щеше да го намериш и сам, но мързелът явно си е казал думата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nafplio Публикувано Май 3, 2009 Report Share Публикувано Май 3, 2009 Десен клик -> Dock Settings... -> Manage My Docks.Ако беше прекарал 1-2 минути, щеше да го намериш и сам, но мързелът явно си е казал думата. ... ...проблема беше друг...отваряше се старата версия а не 'ПЛЮС'..грешката е моя (тъкмо я бях инсталирал)...а как можем да си сменим иконките ????слалих няколко и са в зип - разархивирам и ми излиза факел с подфакели и в тях има иконки и бакграунд-и ... и кво правим ?!?!? WraithDockIcons.zip Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Май 3, 2009 Report Share Публикувано Май 3, 2009 Пробвай да ги сложиш в тази папка C:\Program Files\Stardock\ObjectDock\Bundled Images\Misc Icons След което десен клик върху елемента от дока на който искаш да смениш иконата - свойства - избираш новата икона и готово! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Levskara95 Публикувано Ноември 15, 2009 Report Share Публикувано Ноември 15, 2009 А да знаете случайно от къде мога да намеря теми за TAB dock-a на Objectdock, защото тези вградените не ми харесват много. Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stanilabg Публикувано Декември 17, 2010 Report Share Публикувано Декември 17, 2010 Повече от половин година (възможно и година) иконата за времето ми показва едно и също - 15 градуса и че вали. Актуализирам и пак същото. С версия Object Dock Plus 1.90 съм.Някой срещал ли се с този проблем? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост