ozic Публикувано Април 10, 2009 Report Share Публикувано Април 10, 2009 Един познат ми зададе 2 въпроса: 1. В Старт Менюто как може да махне 2 бутона: Log off и Help and Suport? 2. Как да промени името и вместо на бутона да пише СТАРТ да пише нещо друго? И аз имам едно въпросче: Натискам Alt + F4 и ми излиза едно прозорче с 3 бутона: Stand By, Turn Off, Restart. Как да махна или да направя неактивен бутона Stand By? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 10, 2009 Report Share Публикувано Април 10, 2009 Предполагам става въпрос за Windows XP.1. С помощта на TweakUI (Start -> Run -> tweakui -> OK -> раздел Explorer).2. Трябва да се редактира определено изображение от темата на Windows. Поне аз за друг начин не се сещам. Забрана на Stand By можеш да направиш като стартираш един от тези VBS файлове: за текущия потребител или за цялата система. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Април 10, 2009 Author Report Share Публикувано Април 10, 2009 1. Бутона Log off още си стои. 3. Излезе ми това съобщение при отваряне на скрипта: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 10, 2009 Report Share Публикувано Април 10, 2009 Ами, направи каквото ти се казва, де. Излез от акаунта и влез отново. Може и рестарт на системата, но е по-дълго. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Април 10, 2009 Author Report Share Публикувано Април 10, 2009 Рестартирах 2 пъти и излязох от акаунта, но пак не става! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 10, 2009 Report Share Публикувано Април 10, 2009 Кое от двете не сработи? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Април 10, 2009 Author Report Share Публикувано Април 10, 2009 И при двата скрипта ми излиза същото съобщение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 10, 2009 Report Share Публикувано Април 10, 2009 Съобщението е нормално. Питам те дали 1 и/или 3 не сработиха? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Април 10, 2009 Author Report Share Публикувано Април 10, 2009 При 1 бутона Help and Suport се махна остана само Log off, а 3 не проработи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 10, 2009 Report Share Публикувано Април 10, 2009 Пробвай с един от тези скриптове да премахнеш Log Off: за класическо Start меню или за XP Start меню. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Април 10, 2009 Author Report Share Публикувано Април 10, 2009 Махна се и при двама ни . Благодарности. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 10, 2009 Report Share Публикувано Април 10, 2009 За Stand By можеш да опиташ този .reg файл. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Април 10, 2009 Author Report Share Публикувано Април 10, 2009 Добре, но не знам какво да го правя или къде да го сложа. P.S. Готово! Оправихме се. Всичко е ОК. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост