Armageddon8 Публикувано Април 6, 2009 Report Share Публикувано Април 6, 2009 Добро утро на всички, Проблемът се състой в това, че след като започна за слушам музика използвайки джаджата всичко е ОК, но след определено време/различно всеки път/ изведнъж по тонколоните се чува едно "псът" и звукат започва да провлачва. Не спира, да кажем поради бавна връзка, просто започва да влачи и става трагично....Windows XP SP2, WMP 9, Winamp 5.21. Независимо дали слушам с WMP или Winamp все така става - "псът" и започва да провлачва". nVIDIA HDMI @ nVIDIA MCP73 - High Definition Audio Controller PCI. Джаджата е последната версия/днес я обнових/. Интернета е на БТК. Това става само на работният ми компютър, унас всичко е ОК.Да добавя само, че при слушане на MP3, проблем няма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 6, 2009 Report Share Публикувано Април 6, 2009 Малко не схванах ситуацията. Проблемът е налице при слушане през джаджата или през плеърите? Би ли обяснил малко по-точно? Тази звукова карта е на работния компютър? У вас каква е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Armageddon8 Публикувано Април 7, 2009 Author Report Share Публикувано Април 7, 2009 От джаджата си избирам радио и избирам с какъв плеър да го слушам. Последно т.е. днес слушах с Winamp цял ден и нямаше проблеми. С Windows media player пак така, "псът"и звукът започва да изостава. Не че ми е проблем да слушам през Winamp само, но при положение че един път става, един път не става - интересно ми е защо така. nVIDIA HDMI @ nVIDIA MCP73 - High Definition Audio Controlle - според Еверст това е звуковата карта на компютърт на работа. У нас съм със Realtek ALC883 @ Intel 82801GBM ICH7-M - High Definition Audio Controller. У нас с Vista SP1, на работа Windows XP SP2. P.S. Имам въпрос и за Virtual PC - Мога ли да инсталирам Linux= Имам едно live CD с убунту 8,10, но като се опитам да инсталирам стига до/ дал съм sceen shot/....като инсталирам убунту селектирам опцията "safe graphic mode"/защото virtual PC не поддържа 24 битов цвят/. Дори и без да я селектирам пак не става. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 7, 2009 Report Share Публикувано Април 7, 2009 Какво е дъното на работния компютър? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Armageddon8 Публикувано Април 7, 2009 Author Report Share Публикувано Април 7, 2009 Какво е дъното на работния компютър? Уф...хайде утре защото вече се пребрах. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Armageddon8 Публикувано Април 8, 2009 Author Report Share Публикувано Април 8, 2009 Дъното на работният компютър е ECS GF7100/7050PVT-M3 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 8, 2009 Report Share Публикувано Април 8, 2009 Можеш да опиташ да премахнеш текущия аудио драйвер и да инсталираш този от тази страница. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост