Jump to content

въпрос за RMF радио - Widget на Opera

Препоръчан пост

Добро утро на всички,

Проблемът се състой в това, че след като започна за слушам музика използвайки джаджата всичко е ОК, но след определено време/различно всеки път/ изведнъж по тонколоните се чува едно "псът"  и звукат започва да провлачва. Не спира, да кажем поради бавна връзка, просто започва да влачи и става трагично....Windows XP SP2, WMP 9, Winamp 5.21. Независимо дали слушам с WMP или Winamp все така става - "псът" и започва да провлачва". nVIDIA HDMI @ nVIDIA MCP73 - High Definition Audio Controller PCI. Джаджата е последната версия/днес я обнових/. Интернета е на БТК. Това става само на работният ми компютър, унас всичко е ОК.

Да добавя само, че при слушане на MP3, проблем няма.

Сподели другаде

Малко не схванах ситуацията. Проблемът е налице при слушане през джаджата или през плеърите? Би ли обяснил малко по-точно? Тази звукова карта е на работния компютър? У вас каква е?
Сподели другаде

От джаджата си избирам радио и избирам с какъв плеър да го слушам. Последно т.е. днес слушах с Winamp цял ден и нямаше проблеми. С Windows media player  пак така, "псът"и звукът започва да изостава. Не че ми е проблем да слушам през Winamp само, но при положение че един път става, един път не става  - интересно ми е защо така.

nVIDIA HDMI @ nVIDIA MCP73 - High Definition Audio Controlle - според Еверст това е звуковата карта на компютърт на работа. У нас съм със  Realtek ALC883 @ Intel 82801GBM ICH7-M - High Definition Audio Controller. У нас с Vista SP1, на работа Windows XP SP2.

P.S.  Имам въпрос и за Virtual PC - Мога ли да инсталирам Linux= Имам едно live CD с убунту 8,10, но като се опитам да инсталирам стига до/ дал съм sceen shot/....като инсталирам убунту селектирам опцията "safe graphic mode"/защото virtual PC не поддържа 24 битов цвят/. Дори и без да я селектирам пак не става.

post-5579-1239117318_thumb.jpg

Сподели другаде