evropeiski Публикувано Април 5, 2009 Report Share Публикувано Април 5, 2009 Здравейте !Имам кабелен интернет и проблема е в това, че когато се свържа с интернет и ако не съм използвал компютъра около 10-15 минути и интернет връзката ми прексъсва и трябва да се свързвам отново. Защо се получава това. Проблема мисля че не е в доставчика защото имам един приятел който е на същия доставчик на интернет и при него няма такъв проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Април 5, 2009 Report Share Публикувано Април 5, 2009 Няма да се уплашим, ако напишеш основните характеристики на компютъра (марка, модел или производител и модел на дънната платка и LAN картата) и операционната система, която ползваш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Април 8, 2009 Report Share Публикувано Април 8, 2009 Ако не си свързан към локална мрежа (Local Area Connection) провери тази настройка:http://i39.tinypic.com/bevnd4.jpg Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост