Jump to content

Препоръчан пост

И аз имам същият проблем,но нямам никаква идея къде се намират тези кодеци и как да ги деинсталирам :(

Моля ви помогнете ми,защото се отчаях вече постоянно ми прави бъгове тази програма :(

Сподели другаде

• Отговори 40
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

• 7 months later...

Честита 2010 на всички!

Не съм сигурна дали точно тук трябва да пиша, но моят проблем е че Movie Maker ми липсва, т.е. след преинсталацията я нямам тази програмка, а преди си я имах. Доколкото знам, Windows-a ми е XP, преинсталиран е със SP3, а Movie Maker 2.1 за XP го има в SP2. Намирам версия 2.6 ама за windows 7. От къде мога да си сваля само програмката ?

Сподели другаде

Моя грешка, линкът се отнасе за версия на Windows Movie Maker за ХP SP2, който при SP3, Vista и 7 си има заместник:

Windows Live Movie Maker

Линк за изтегляне:

Windows Live Movie Maker

Можеш да избереш както BG версиа, така и на английски от падащото меню.

Сподели другаде

Салям пакета, но в него няма Movie Maker, :crosseyes1:

*Забележка: Windows Live Movie Maker не е достъпен за Windows XP или по-стари версии на Windows,

Операционна система: Windows XP със Service Pack 2 (само 32-битова версия),Windows Vista (32-битова или 64-битова версия) Windows 7 (32-битова или 64-битова версия) или Windows Server 2008. 2008.

Май не става за моя? :blink:

Сподели другаде

Версия Windows Live Movie Maker 14.0.8091.0730 от Softpedia е посочено, че Windows XP поддържа Windows Live Movie Maker. Нямам представа защо се прави тази дискриминация, спрямо SP3. Можеш да пробваш тази от Softpedia, която е някаква по-стара версия... Аз съм с WinXP SP3 Home и при мен имам Movie Maker... Вероятно ми е дошъл с ъпдейтите.

Където потърсих за Windows Movie Maker за XP, винаги е за e версия 2.1 а линкът за изтегляне води към сайта на M$, където препоръчват да се изтегли с автоматичните ъпдейти...

От друга страна за XP са оставени само критичните по сигурността, така че дали ще се свали от там - не мога да кажа... Иначе едва ли ще има проблем да работи на SP3.

Сподели другаде

Много ти благодаря за съдействието,

само че след свалянето и на този пакет, в него няма Movie Maker-а.

Или го има, само че не може да се инсталира на моя компютър и не се показва???

Windous-а не ми е легален,/разбрах от звездичката, която си свалих без да искам и после я махнах/, преинсталацията е направена от човек, дето продава компютри, в смисъл тр. всичко да е ОК, но явно не е така, за да не мога да инсталирам тази програма.

Както писах по-горе, ми казаха, че е преинсталиран направо с SP3 и му е забранено авт. обновяване, само че аз си го разреших, дали е самоделка - не знам.

Мисля да се срещна с човека и да го попитам защо не става и ще напиша, за да е полезно и за другите читатели на форума.

:svlove:

Сподели другаде

Сега погледнах... на Windows XP Professional SP3 имам Movie Maker, но не си спомням да съм го инсталирал... Просто изглежда е добавен като кръпка. Това означава, че може да си бачка и под SP3 без проблем. изглежда го няма като самостоятелно приложение. Иначе... не е нужно да си пускаш ъпдейтите на Auto. Можеш да отметнеш само:

http://i37.tinypic.com/2rfa59f.jpg

Така само ще бъдеш информирана за наличните ъпдейти. Когато цъкнеш на жълтата иконка в трея, ще ти се появи списък с тях, откъдето ще можеш да избираш, които искаш да инсталираш (с чавка). Които не си маркирала, няма да се свалят и инсталират. Сред тези ъпдейти могат да са и Windows Movie Maker и Звездата на Смърта. Ако искаш ги инсталирай, ако не искаш недей - твоя воля.

Сподели другаде