Denitooo Публикувано Май 24, 2009 Report Share Публикувано Май 24, 2009 И аз имам същият проблем,но нямам никаква идея къде се намират тези кодеци и как да ги деинсталирам :( Моля ви помогнете ми,защото се отчаях вече постоянно ми прави бъгове тази програма :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 24, 2009 Report Share Публикувано Май 24, 2009 Операционната система е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Denitooo Публикувано Май 24, 2009 Report Share Публикувано Май 24, 2009 Windows XP Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Май 24, 2009 Report Share Публикувано Май 24, 2009 Тогава можеш да деинсталираш кодеците/пакетите с кодеци от аплета Add or remove programs. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Denitooo Публикувано Май 24, 2009 Report Share Публикувано Май 24, 2009 С K-Lite Codec Pack 4.6.2 (full) това е моята версия на кодеците. Тя не е ли най - новата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
mavro Публикувано Май 24, 2009 Report Share Публикувано Май 24, 2009 С K-Lite Codec Pack 4.6.2 (full) това е моята версия на кодеците. Тя не е ли най - новата? Ето последната версия ТУК Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Denitooo Публикувано Май 24, 2009 Report Share Публикувано Май 24, 2009 Ето последната версия ТУКБлагодаря ти много,след малко ще опитам.Дано стане Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miravicheva Публикувано Януари 1, 2010 Report Share Публикувано Януари 1, 2010 Честита 2010 на всички!Не съм сигурна дали точно тук трябва да пиша, но моят проблем е че Movie Maker ми липсва, т.е. след преинсталацията я нямам тази програмка, а преди си я имах. Доколкото знам, Windows-a ми е XP, преинсталиран е със SP3, а Movie Maker 2.1 за XP го има в SP2. Намирам версия 2.6 ама за windows 7. От къде мога да си сваля само програмката ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Януари 1, 2010 Report Share Публикувано Януари 1, 2010 Windows Movie Maker (Windows XP) 2.1Windows Movie Maker 2.6.4037.0 за Vista.Ползвай Google по-често. Win-а, с който си сега, да не е някаква самоделка? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miravicheva Публикувано Януари 1, 2010 Report Share Публикувано Януари 1, 2010 Ми незнам какъв е, точно от тук така и не успях да го сваля Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Януари 1, 2010 Report Share Публикувано Януари 1, 2010 Моя грешка, линкът се отнасе за версия на Windows Movie Maker за ХP SP2, който при SP3, Vista и 7 си има заместник:Windows Live Movie MakerЛинк за изтегляне:Windows Live Movie MakerМожеш да избереш както BG версиа, така и на английски от падащото меню. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miravicheva Публикувано Януари 2, 2010 Report Share Публикувано Януари 2, 2010 Салям пакета, но в него няма Movie Maker, *Забележка: Windows Live Movie Maker не е достъпен за Windows XP или по-стари версии на Windows,Операционна система: Windows XP със Service Pack 2 (само 32-битова версия),Windows Vista (32-битова или 64-битова версия) Windows 7 (32-битова или 64-битова версия) или Windows Server 2008. 2008. Май не става за моя? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Януари 2, 2010 Report Share Публикувано Януари 2, 2010 Версия Windows Live Movie Maker 14.0.8091.0730 от Softpedia е посочено, че Windows XP поддържа Windows Live Movie Maker. Нямам представа защо се прави тази дискриминация, спрямо SP3. Можеш да пробваш тази от Softpedia, която е някаква по-стара версия... Аз съм с WinXP SP3 Home и при мен имам Movie Maker... Вероятно ми е дошъл с ъпдейтите. Където потърсих за Windows Movie Maker за XP, винаги е за e версия 2.1 а линкът за изтегляне води към сайта на M$, където препоръчват да се изтегли с автоматичните ъпдейти...От друга страна за XP са оставени само критичните по сигурността, така че дали ще се свали от там - не мога да кажа... Иначе едва ли ще има проблем да работи на SP3. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miravicheva Публикувано Януари 3, 2010 Report Share Публикувано Януари 3, 2010 Много ти благодаря за съдействието,само че след свалянето и на този пакет, в него няма Movie Maker-а. Или го има, само че не може да се инсталира на моя компютър и не се показва???Windous-а не ми е легален,/разбрах от звездичката, която си свалих без да искам и после я махнах/, преинсталацията е направена от човек, дето продава компютри, в смисъл тр. всичко да е ОК, но явно не е така, за да не мога да инсталирам тази програма.Както писах по-горе, ми казаха, че е преинсталиран направо с SP3 и му е забранено авт. обновяване, само че аз си го разреших, дали е самоделка - не знам.Мисля да се срещна с човека и да го попитам защо не става и ще напиша, за да е полезно и за другите читатели на форума. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Януари 3, 2010 Report Share Публикувано Януари 3, 2010 Сега погледнах... на Windows XP Professional SP3 имам Movie Maker, но не си спомням да съм го инсталирал... Просто изглежда е добавен като кръпка. Това означава, че може да си бачка и под SP3 без проблем. изглежда го няма като самостоятелно приложение. Иначе... не е нужно да си пускаш ъпдейтите на Auto. Можеш да отметнеш само:http://i37.tinypic.com/2rfa59f.jpgТака само ще бъдеш информирана за наличните ъпдейти. Когато цъкнеш на жълтата иконка в трея, ще ти се появи списък с тях, откъдето ще можеш да избираш, които искаш да инсталираш (с чавка). Които не си маркирала, няма да се свалят и инсталират. Сред тези ъпдейти могат да са и Windows Movie Maker и Звездата на Смърта. Ако искаш ги инсталирай, ако не искаш недей - твоя воля. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост