FReSH Публикувано Април 3, 2009 Report Share Публикувано Април 3, 2009 Така понеже тотално съм оптимизирал цялото ХР. премахнал съм всички ненужни services, Към 5 часа ще ми докарат Laptop + Рутер. Интересува ме кой сървиси използва рутера за да си ги включа?!Много ми е спешно, благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Април 3, 2009 Report Share Публикувано Април 3, 2009 DHCP ClientDNS ClientNetwork ConnectionsRemote Procedure Call (RPC)Wireless Zero Configuration - за безжичен нет Тези би трябвало да стигнат. Ако не тръгне пиши пак Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FReSH Публикувано Април 3, 2009 Author Report Share Публикувано Април 3, 2009 Добре пуснах ги. Ако не стане по късно ще пиша. Благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Април 3, 2009 Report Share Публикувано Април 3, 2009 Не е лошо, да пишеш ако е и станало. Би било полезно за някои друг потребител в бъдеще Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
FReSH Публикувано Април 4, 2009 Author Report Share Публикувано Април 4, 2009 Не е лошо, да пишеш ако е и станало. Би било полезно за някои друг потребител в бъдеще Съжелявам.Естествено ,че ще пиша просто нямах време вчера :( Така по темата.Сървисите който даде бяха достатъчни Благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост