Jump to content

Проблем с упорита папка...

Препоръчан пост

Аз на едни компютър на който нямах администраторски права когато администрятора създаде някой папка и аз след това не можех да я изтрия тази папка, при опит да я изтрия ми излизаше подобно съобщение като твоето, единствения начин да бъде изтрита папаката беше да влезна като администратор
Сподели другаде

По принцип програмата предложена от Night_Raven би трябвало да свърши работа!!!

Когато обаче се отвори и покаже заключени файлове и дори да се натисне отключи или отключи всички и не става правя следното - десен клик върху папката -> Unlocker -> и вместо изтрий избирам преименувай -> след което файла (или папката) се изтрива и чрез delete - ако не успява цялата папка да премахне я отварям и правя тази процедура за всеки един файл поотделно!!! Случи се веднъж когато не искаше и да ги преименува и тогава ми хрумна да направя следното (понеже бяха два файла които не се отключваха или преименуваха) -> първо намалих прозореца на папката за да се вижда десктопа -> после прихванах единия файл и го поставих на десктопа и от там с Unlocker го преименувах и след това изтрих - > съответно приложих това и на втория файл но той не се изтри веднага защото Unlocker се забави и изписа (желаете ли файла да бъде изтрит при следващото стартиране на системата) -> натиснах му ДА и рестартирах ръчно системата след което нямаше и помен от папката и файловете - а папката и файловете бяха от една програма в Application Data която отдавна бях деинсталирал!!!

Пробвай може да успееш по този начин!!! :computer:

Сподели другаде

Всъщност папката (или някой файл в нея) не се ли ползват от winamp? Ако е така, наистина трудно ще я изтриеш. Същото важи ако някоя друга програма я ползва. Затова предлагам да изключиш възможна най-много програми и процеси от Windows Task Manager-a (ctrl+alt+del). Ако и това не помогне, възможно е да имаш вирус в компа (имал съм такъв проблем). Това е от мен. Успех.
Сподели другаде

Всъщност папката (или някой файл в нея) не се ли ползват от winamp? Ако е така, наистина трудно ще я изтриеш. Същото важи ако някоя друга програма я ползва. Затова предлагам да изключиш възможна най-много програми и процеси от Windows Task Manager-a (ctrl+alt+del). Ако и това не помогне, възможно е да имаш вирус в компа (имал съм такъв проблем). Това е от мен. Успех.

Ако беше така, Unlocker щеше да ги покаже и да елиминира захваналите папката процеси.

Но нека не гадаем а да видим резултата след предишните предложения :)

Сподели другаде