emiter Публикувано Април 2, 2009 Report Share Публикувано Април 2, 2009 (Редактиран) Здравейте, може ли някои да ми помогне? Инсталирам skype без проблем, като вляза да се впиша не ми позволава. Изписва ми:"invalid floating point operation", помогнете ми моля Ви! Изтривах го и пак инсталирах, но пак същото! Какво да правя?. Пишете на-sexi_r_emi@abv.bg Редактиран Април 2, 2009 от Nicky Прекалено много... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Април 2, 2009 Report Share Публикувано Април 2, 2009 1. Не пиши само с главни букви2. Не поставай по прекалено много препинателни знаци3. Пиши по-грамотно4. Изполвай точки и запетайки5. Разделяй изреченията6. Пишеш във форум, не се очаква да ти отговорят на e-mail7. Има и буква Ъ в българския език8. Не пускай два пъти съощение за един и същи проблем 9. Операционна система? Самоделка?10. Версия на скайп? Откъде е свалена?11 Прочети съветите за взаимопомощ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост