defteros Публикувано Април 1, 2009 Report Share Публикувано Април 1, 2009 Здравейте пак! Всъщност от много време имам този проблем но днес забелязах, че останах във диск С с 1 :'( мегабайт!Използвам антивирусна\ Аваст4.8\ Malwarebytes' Anti-Malware 1.31 Wise Registre Cleaner 3 Free Spybot Search - нииищо! По мое скромно мнение е някяква самокопираще се програма и\или настройка която прави копия - а ако е вирус значи ще е някакъв направо неоткриваем. Единствено не съм сканирал онлайн \освен със д.р Уеб/. Някакви идеи какво мога да направя !? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
GrishaD Публикувано Април 1, 2009 Report Share Публикувано Април 1, 2009 Здравейте пак! Всъщност от много време имам този проблем но днес забелязах, че останах във диск С с 1 :'( мегабайт!Използвам антивирусна\ Аваст4.8\ Malwarebytes' Anti-Malware 1.31 Wise Registre Cleaner 3 Free Spybot Search - нииищо! По мое скромно мнение е някяква самокопираще се програма и\или настройка която прави копия - а ако е вирус значи ще е някакъв направо неоткриваем. Единствено не съм сканирал онлайн \освен със д.р Уеб/. Някакви идеи какво мога да направя !? Да не би торент клиента ти да сваля в диск Ц Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
defteros Публикувано Април 1, 2009 Author Report Share Публикувано Април 1, 2009 Да не би торент клиента ти да сваля в диск Ц :'( :'( Отдавна нищо не свалям в С! Дайте някакъв съвет! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Април 1, 2009 Report Share Публикувано Април 1, 2009 Тази операция от кога не си я правил ???-> (Моя компютър) -> десен клик върху диск C: -> свойства -> почестване на диск (провери дали са отметнати всички отметки) и почисти!!! Виж също и дали не си слагал нещо в папка(Моите документи)!!! п.с.Дори и да не сваляш в C:диск временни файлове се натрупват ,даже и дори като сърфираш!!!И не на последно място - ДЕФРАГМЕНТИРАЛ ли си ??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 1, 2009 Report Share Публикувано Април 1, 2009 Препоръчвам ти и да си обновиш версията на Malwarebytes' Anti-Malware. Версия 1.31 е доста стара с оглед на днешните стандарти за сигурност.Какъв е капацитетът на дял C:, с какъв Windows си, колко RAM памет имаш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
defteros Публикувано Април 2, 2009 Author Report Share Публикувано Април 2, 2009 Препоръчвам ти и да си обновиш версията на Malwarebytes' Anti-Malware. Версия 1.31 е доста стара с оглед на днешните стандарти за сигурност.Какъв е капацитетът на дял C:, с какъв Windows си, колко RAM памет имаш? Разбира се че почиствам от страницата свойства, но не мога да дефрагментирам поради малкото пространство в диска С- който е 3.99GB. Уиндоус Хр 1ГБ РАМ. Временните интернет файлове ги почиствам от Контрол Панел заедно с бисквитките! В момента имам 313МВ-което си е направо постижение т.е. нещо варира,но какво.... Няма ли програма, която да може да установи проблема!? Мисля че не става въпрос за оптимизиране на системата-това няма да освободи реалното дисково пространство.Всичко ми е в дискД Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 2, 2009 Report Share Публикувано Април 2, 2009 Да съм 100% сигурен: целият капацитет на диск C: ти е 4GB? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dixi Публикувано Април 2, 2009 Report Share Публикувано Април 2, 2009 Разбира се че почиствам от страницата свойства, но не мога да дефрагментирам поради малкото пространство в диска С- който е 3.99GB. Уиндоус Хр 1ГБ РАМ. Временните интернет файлове ги почиствам от Контрол Панел заедно с бисквитките! В момента имам 313МВ-което си е направо постижение т.е. нещо варира,но какво.... Няма ли програма, която да може да установи проблема!? Мисля че не става въпрос за оптимизиране на системата-това няма да освободи реалното дисково пространство.Всичко ми е в дискД Ако наистина C: ти е 4 GB, каквото и да правиш, мястото е недостатъчно за нормална работа на Windows-а. За да спестиш място, можеш да спреш System Restore и да намалиш големината на pagefile.sys, но най-добре използувай програма като Acronis Disk Director и уголеми C: поне на 10 GB за сметка на D:. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
defteros Публикувано Април 4, 2009 Author Report Share Публикувано Април 4, 2009 Диск С ми е 4ГБ. И имах предостатъчно свободно пространство но с инсталирането на някаква програма оттогава май е станало нещо! Систем рестор не работи под 200МБ\ често пъти аз нямам толкова\, но според мен не зле да да си работи! Работата не в тва да уголемя диск С- има проблем\нещо, което го изяжда и няма никакъв смисъл от тва уголемяване. Всичко си свалям в Д-то. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 4, 2009 Report Share Публикувано Април 4, 2009 Повярвай ми, има смисъл да си увеличиш капацитета на C:. 4GB е недостатъчно място за една нормална и средностатистическа инсталация на Windows XP. 10GB биха били най-оптималното количество. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
defteros Публикувано Април 7, 2009 Author Report Share Публикувано Април 7, 2009 Повярвай ми, има смисъл да си увеличиш капацитета на C:. 4GB е недостатъчно място за една нормална и средностатистическа инсталация на Windows XP. 10GB биха били най-оптималното количество. Може ли някакъв линк\ и програма\, за това как да увелича пространството в диск С? Все пак мисля, че има някъв проблем. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 7, 2009 Report Share Публикувано Април 7, 2009 Най-надеждните програми за оразмеряване на дяловете са Partition Magic на PowerQuest (вече на Symantec) и Acronis Disk Director Suite на Acronis, но са платени. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
CNews Публикувано Април 9, 2009 Report Share Публикувано Април 9, 2009 Най-надеждните програми за оразмеряване на дяловете са Partition Magic на PowerQuest (вече на Symantec) и Acronis Disk Director Suite на Acronis, но са платени.AESUS Partition Manager Home EditionБезплатна,работи под 2000/XP/Vista със всякакъв сервизен пакет(за 2000 е нужно да си със SP4) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост