dimitariv1 Публикувано Март 31, 2009 Report Share Публикувано Март 31, 2009 Здрасти Преинсталирах си Windows-a и от тогава имам проблем със тунера. Тунера изкарва звук само със оригиналния си софтуер , а със другите програми не. Проблема е ,че с оригиналния софтуер не може да се записва в нормален формат (формата не подлижи на конвертиране). От какво може да е проблема ????Помогнете ми!!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Март 31, 2009 Report Share Публикувано Март 31, 2009 Здрасти Преинсталирах си Windows-a и от тогава имам проблем със тунера. Тунера изкарва звук само със оригиналния си софтуер_, а със другите програми - не. Проблема е_,_че с оригиналния софтуер не може да се записва в нормален формат (формата не подлижи на конвертиране). От какво може да е проблема_????Помогнете ми!!!!Здравей,За да можем да ти помогнем, трябва да знаем поне основните характеристики на системата ти - какъв компютър ползваш (производител и модел на дънната платка, например), с коя версия на Microsoft Windows работиш, какъв е моделът на тунера (името на производителя също би било полезно да се знае).Освен това би било добре да споделиш кой точно е "оригиналния софтуер" на тунера (име и версия) и кои са "другите програми" (също име и версия).Какво по-точно разбираш под "нормален формат", дай някакъв пример. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitariv1 Публикувано Март 31, 2009 Author Report Share Публикувано Март 31, 2009 Дъното ми е Biostar , тунера е EZ-TV card , програмите за FLY2000TV и ChrisTV PVR Professional, а windows-a e XP SP3. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Март 31, 2009 Report Share Публикувано Март 31, 2009 Разгледай подробно Winamp TV - доколкото ми е известно, този plugin може да работи с твоя тунер и да се настройват каналите за звук и картина поотделно.Правил ли си опити с VirtualDub и с VLC media player? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tihichko Публикувано Март 31, 2009 Report Share Публикувано Март 31, 2009 Дъното ми е Biostar , тунера е EZ-TV card , програмите за FLY2000TV и ChrisTV PVR Professional, а windows-a e XP SP3. Привет, за този тунер ли става въпрос. Не споменатвате доста неща. Не би трябвало да имате проблем с FLY2000TV това е чудесна програма. Относно звука това е въпрос на настройки. Не казвате дали сте включели късия черен стерео кабел притежващ еденичен жак в двата края на кабела. Трябда да се включи в зелената букса на ТВ тунера и другият край във входа на звуковата карта т.е. /синята букса/. След това да се окажат подходящите настройки. Ако не сте включели късото черно кабелче, тогава за да имате звук, трябва да поставите отметка на => Playback audio stream from internal ADC.=>/Вижда се на втората снимка./ Което не е препоръчително във вашия случай. Поздрави! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dimitariv1 Публикувано Април 1, 2009 Author Report Share Публикувано Април 1, 2009 Привет, за този тунер ли става въпрос. Не споменатвате доста неща. Не би трябвало да имате проблем с FLY2000TV това е чудесна програма. Относно звука това е въпрос на настройки. Не казвате дали сте включели късия черен стерео кабел притежващ еденичен жак в двата края на кабела. Трябда да се включи в зелената букса на ТВ тунера и другият край във входа на звуковата карта т.е. /синята букса/. След това да се окажат подходящите настройки. Ако не сте включели късото черно кабелче, тогава за да имате звук, трябва да поставите отметка на => Playback audio stream from internal ADC.=>/Вижда се на втората снимка./ Което не е препоръчително във вашия случай. Поздрави!Е да не съм идиот да несложа кабела.С кабела сичко е наред защото със оригиналния софтуер има звук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост