vasil_emilov Публикувано Март 31, 2009 Report Share Публикувано Март 31, 2009 (Редактиран) Здравейте, искам да попитам - взех си лаптоп hp6735s преди няколко дена, обаче батерията ми държи само 1 час. Да ходя ли я върна в магазина или толкова са й възможносттите. Зареждал съм я два пъти до сега .Благодаря ви предварително Редактиран Април 2, 2009 от Nicky Граматика, правопис, пунктуация. Не забравяй за съществуването на буквата Ъ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Април 1, 2009 Report Share Публикувано Април 1, 2009 Издръжливостта на батерията зависи от натоварването на системата - при голямо натоварване (игри, HD филми, benchmark-ове) системата потребява повече енергия, отколкото в режим на покой. Периферните устройства (като някои USB устройства, например), също черпят енергия от батерията, когато са включени; нещо повече - ако имаш включен wireless модул, който постоянно се опитва да се свърже към наличните безжични мрежи, изразходването на енергията в батерията е значително.Съвета ми е да провериш какво пише в ръководството на машината по въпроса и да тестваш системата в режим на покой - докато си в менюто на BIOS, например. Ако и тогава срещнеш значителни разминавания между обявените параметри и фактическото състояние на продукта, можеш спокойно да претендираш за рекламация. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост