Levskara95 Публикувано Март 30, 2009 Report Share Публикувано Март 30, 2009 Здравейте,бихте ли ми предложили програма която да записва песни и филми на диск за системата ми за домашно кино ,защото аз пробвах няколко пъти да запиша диск с един филм с нерото и след като го запиша и го пусна на системата и на екранчето й ми исписва Data Error ,а на телефизора Data error (DivX).Благодаря предварително! (има изображение на системата долу). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 30, 2009 Report Share Публикувано Март 30, 2009 Можеш ли да дадеш някакво СМИСЛЕНО обяснение как очакваш прикрепеното изображение (което на всичкото отгоре е малко и нискокачествено) да бъде от някаква помощ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Levskara95 Публикувано Март 30, 2009 Author Report Share Публикувано Март 30, 2009 Ами със това изображение исках да покажа как изглежда системата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sao Публикувано Март 30, 2009 Report Share Публикувано Март 30, 2009 Като видим как изглежда нищо не може да се каже, според мен. Ако е нужно нещо то е да се научиш да раотиш с неро а конкретно за записването на диск става така:1.Избираш какво да записваш CD или DVD.2. Правиш нужните настройки - с каква скорост да се запише и др.3.Избираш кои файлове да се запишат и даваш burn.За друго не се сещам. Грешката може и да е от това че DVD-то не чете CD ,а ти записваш на CD и или обратното. Но от снимката майче виждам че чете dvd. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Levskara95 Публикувано Март 30, 2009 Author Report Share Публикувано Март 30, 2009 Значи трябва да записвам на dvd за нерото съм се научил знам ги тези стъпки но ми казват ,че трябвало да се разкодира системата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 30, 2009 Report Share Публикувано Март 30, 2009 Да започнем отначало. Какви точно филми записваш - DVD, AVI или друг вид? Системата може ли да възпроизвежда AVI/DivX/XviD? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Levskara95 Публикувано Март 30, 2009 Author Report Share Публикувано Март 30, 2009 Ами под шейната за диска където се слага има едни формати , не знам дали са това форматите. Там пише DVD video compact disc, dts, Dolby digital и DivX. А филмите които записвам са DVD. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 30, 2009 Report Share Публикувано Март 30, 2009 Въпросните филми възпроизвеждат ли се на компютъра? Дисковете четат ли се на компютъра?С коя програма записваш и как точно записваш? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Levskara95 Публикувано Март 30, 2009 Author Report Share Публикувано Март 30, 2009 Да възпроизвеждат се на компютъра и дисковете се четат на компютъра.Записвам с nero 8. Записът става по следният начин първо включвам нерото после натискам Make data DVD и след това вкарвам файловете и накрая Burn. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Март 30, 2009 Report Share Публикувано Март 30, 2009 Лично аз не съм много доволен от Nero особено след версия 6 ,и за това използвам тази която е в подписа на Night_Raven ImgBurn 2.4.2.0 ,която освен че е безплатна е и преведена на български (Линк за изтегляне на БГ превода направен от Night_Raven)- Ето и шот: http://i43.tinypic.com/xlf2pc.jpg Има и други безплатни програми разбира се ,но тази най ми допадна и работи безупречно (поне за сега)!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 30, 2009 Report Share Публикувано Март 30, 2009 Ръководство и има в тази тема. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Drakula975 Публикувано Март 31, 2009 Report Share Публикувано Март 31, 2009 Проблема ти идва най-вероятно от факта,че записваш multisession CD или DVD.И не ги финализираш,за това системата ти не ги разпознава и ти дава Data Error Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Levskara95 Публикувано Март 31, 2009 Author Report Share Публикувано Март 31, 2009 Ще пробвам с ImgBurn благодапя! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост