Jump to content

Програма за записване на филми и музика на диск за система за домашно кино

Препоръчан пост

Здравейте,бихте ли ми предложили програма която да записва песни и филми на диск за системата ми за домашно кино ,защото аз пробвах няколко пъти да запиша диск с един филм с нерото и след като го запиша и го пусна на системата и на екранчето й ми исписва Data Error ,а на телефизора Data error (DivX).Благодаря предварително! :peace: :thumbsup: (има изображение на системата долу).
Сподели другаде

Можеш ли да дадеш някакво СМИСЛЕНО обяснение как очакваш прикрепеното изображение (което на всичкото отгоре е малко и нискокачествено) да бъде от някаква помощ?
Сподели другаде

Като видим как изглежда нищо не може да се каже, според мен. Ако е нужно нещо то е да се научиш да раотиш с неро а конкретно за записването на диск става така:

1.Избираш какво да записваш CD или DVD.

2. Правиш нужните настройки - с каква скорост да се запише и др.

3.Избираш кои файлове да се запишат и даваш burn.

За друго не се сещам. Грешката може и да е от това че DVD-то не чете CD ,а ти записваш на CD и или обратното. Но от снимката майче виждам че чете dvd.

Сподели другаде

Ами под шейната за диска където се слага има едни формати , не знам дали са това форматите. Там пише DVD video compact disc, dts, Dolby digital и DivX.

А филмите които записвам са DVD.

Сподели другаде

Да възпроизвеждат се на компютъра и дисковете се четат на компютъра.Записвам с nero 8. Записът става по следният начин първо включвам нерото после натискам Make data DVD и след това вкарвам файловете и накрая Burn.
Сподели другаде

Лично аз не съм много доволен от Nero особено след версия 6 ,и за това използвам тази която е в подписа на Night_Raven ImgBurn 2.4.2.0 ,която освен че е безплатна е и преведена на български (Линк за изтегляне на БГ превода направен от Night_Raven)- Ето и шот:

http://i43.tinypic.com/xlf2pc.jpg

Има и други безплатни програми разбира се ,но тази най ми допадна и работи безупречно (поне за сега)!!! :svlove:

Сподели другаде