BaGABoNT Публикувано Март 30, 2009 Report Share Публикувано Март 30, 2009 Може ли да се настрой Wi-Fi -то да се свързва автоматично към определена мрежа...при ХР става с цъкване на аутоконект при настройките на мрежата, но при виста след като запазя мрежата в Control Panel\Manage Wireless Networks ми изписва manualy connect... и на настройките няма тикче да се цъкне ауто-то :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Март 30, 2009 Report Share Публикувано Март 30, 2009 Control Panel -> Network and Sharing Center - > Manage Wireless Networks. Натам, предполагам, ще се справиш сам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
BaGABoNT Публикувано Март 31, 2009 Author Report Share Публикувано Март 31, 2009 Control Panel -> Network and Sharing Center - > Manage Wireless Networks. Натам, предполагам, ще се справиш сам май не си прочел поста ми...след като запазя мрежата в Control Panel\Manage Wireless Networks ми изписва manualy connect... и на настройките няма тикче да се цъкне ауто-то Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост