plamen74.72 Публикувано Март 29, 2009 Report Share Публикувано Март 29, 2009 Здравейте отново приятели!!!Четох във форума ,и доста интернет сайтове ,но не открих начин по който да може да се свали клипче заедно със субтитрите ???Имам Мозила и добавката DownloadHelper-4.2 ,пробвах и с Vloader 2.4 и с различни сайтове като http://vbox7.vsi4kologiq.com/ и http://vbox7download.awardspace.com/ и др. , но се сваля само клипчето ,а субтитрите не се свалят ???Ако някой знае как може да се свалят и с коя програма клипчетата заедно със субтитрите ще му бъда безкрайно благодарен!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Март 29, 2009 Report Share Публикувано Март 29, 2009 Субтитрите не вървят заедно със самия видео поток. Те са отделен слой. Няма как като дръпнеш видеото да излязат със субтитрите Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Март 29, 2009 Author Report Share Публикувано Март 29, 2009 А въобще има ли начин да се свалят субтитрите на клипчетата ,и после да се вградят в самия клип ??? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Март 29, 2009 Report Share Публикувано Март 29, 2009 Туко що гледах как се добавят субтитри. И те са си го вградили някак само плеъра ги подкарва. Файла със субтитри едва ли може да се намери и едва ли ще заработи, дори да се намери. Може да пробваш да вземеш репликите да видиш от кога до кога са и да си направиш сам файла със субтитрите и да си ги вградиш Ако има нещо, което не знаеш как става - питай Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
GAMENCHE Публикувано Март 30, 2009 Report Share Публикувано Март 30, 2009 Spider Video Downloader ми допада на мене. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Март 30, 2009 Report Share Публикувано Март 30, 2009 Spider Video Downloader ми допада на мене. Но тя също не може да ги свали със субтитрите Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Април 24, 2009 Author Report Share Публикувано Април 24, 2009 Здравейте отново! Видях че е отворена нова тема която сте пренасочили към тази (която вече я има) и във тази връзка отварям темата отново!Става въпрос за създаване на файла със субтитрите Първо: С коя програма се създават?Второ: С коя програма да се вградят във файла?и Трето с коя програма може да се конвертира готовия файл във формат за GSM?Мисля че ще бъде полезно да се знае кое как се прави ,а и точно за това питам понеже VIS по горе ми предложи помощ!Може да пробваш да вземеш репликите да видиш от кога до кога са и да си направиш сам файла със субтитрите и да си ги вградиш Ако има нещо, което не знаеш как става - питайБлагодаря ви предварително! п.с.Ако е възможно програмите да бъдат безплатни! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
DAVIDOV Публикувано Април 24, 2009 Report Share Публикувано Април 24, 2009 Здравейте отново! Видях че е отворена нова тема която сте пренасочили към тази (която вече я има) и във тази връзка отварям темата отново!Става въпрос за създаване на файла със субтитрите Първо: С коя програма се създават?Второ: С коя програма да се вградят във файла?и Трето с коя програма може да се конвертира готовия файл във формат за GSM?Мисля че ще бъде полезно да се знае кое как се прави ,а и точно за това питам понеже VIS по горе ми предложи помощ!Благодаря ви предварително! п.с.Ако е възможно програмите да бъдат безплатни!1. Subtitle Workshop ще ти свърши работа - може да погледнеш това Ръководство за обединяване на субтитри2. Как да вградим субтитри във видео3. Като цяло разгледаи следния раздел Ръководства за всичко и за всеки п.с. Още един полезен линк Цък Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
donchevp Публикувано Юни 2, 2009 Report Share Публикувано Юни 2, 2009 Здравейте отново приятели!!!Четох във форума ,и доста интернет сайтове ,но не открих начин по който да може да се свали клипче заедно със субтитрите ???Имам Мозила и добавката DownloadHelper-4.2 ,пробвах и с Vloader 2.4 и с различни сайтове като http://vbox7.vsi4kologiq.com/ и http://vbox7download.awardspace.com/ и др. , но се сваля само клипчето ,а субтитрите не се свалят ???Ако някой знае как може да се свалят и с коя програма клипчетата заедно със субтитрите ще му бъда безкрайно благодарен!!! Май доста късно се включвам в тази тема, но все пак - с тази програма може да се смъкват клипове със субтитрите: Смъкване на клипове от vbox със субтитрите Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Юни 2, 2009 Author Report Share Публикувано Юни 2, 2009 Май доста късно се включвам в тази тема, но все пак - с тази програма може да се смъкват клипове със субтитрите: Смъкване на клипове от vbox със субтитрите Да сваля субтитрите само дето е един вид платена програма!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Юни 8, 2009 Report Share Публикувано Юни 8, 2009 Безплатно решение - http://vbox.mivanov.org Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Юни 8, 2009 Author Report Share Публикувано Юни 8, 2009 Безплатно решение - http://vbox.mivanov.org Благодаря VIS - това е наистина добро решение за сваляне на субтитрите, а и най вече е онлайн (не се инсталира за да заема място в компютъра)!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
denituuu Публикувано Юли 29, 2009 Report Share Публикувано Юли 29, 2009 та по темата аз мисля че не може да се свалят клипчета от вибокса със субтитрите понеже като качиш клип натискаш там и отделно си добовяш субтитрите ако субтитрите са правени с програма а не от сайта тогава вече може да се свалят но до колкото разбрах ти искаш първото ем :( Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Август 9, 2009 Report Share Публикувано Август 9, 2009 та по темата аз мисля че не може да се свалят клипчета от вибокса със субтитрите понеже като качиш клип натискаш там и отделно си добовяш субтитрите ако субтитрите са правени с програма а не от сайта тогава вече може да се свалят но до колкото разбрах ти искаш първото ем :( Малко със закъснение. Но пък може да свалиш субтитрите, което пак е частично решение, после може да ги вградиш. Не че не може да се направи програма/сайт, който да сваля клипа и субтитрите и да ги обединява, но на кой му се занимава Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
karretto Публикувано Август 31, 2009 Report Share Публикувано Август 31, 2009 Благодаря VIS - това е наистина добро решение за сваляне на субтитрите, а и най вече е онлайн (не се инсталира за да заема място в компютъра)!!! Как точно се свалят субтитрите с http://vbox.mivanov.org? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост