savakur Публикувано Април 12, 2009 Report Share Публикувано Април 12, 2009 Тъй като новата версия на БИОСА, която сложих създава проблеми, пробвах да сложа по-стара версия на БИОС но не става. Дъното ми е Асус. Пробвах да сложа стара версия на БИОС с програмата Asus Update но не става, после пробвах под ДОС с AFUDOS.exe пак не става, после пробвах с ASUS EZ Flash Utility и пак не иска. И в трите случая ми се показва съобщение с което ми се казва че се опитвам да възстановя стара версия на БИОС и процеса се прекратява. Как да сложа стара версия на БИОСА и изобщо възможно ли еАко биоса е на цокъл(т.е. не е запоен директно към дънната платка) се вади сваля се бина за биоса и с програматор(външен) се препрограмира. Това биха могли да го направят в сервиз. Рядко давам такива съвети, но защо не го преинсталираш както е с обновения биос. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост