kashalot Публикувано Март 29, 2009 Report Share Публикувано Март 29, 2009 (Редактиран) инсталирах нова версия 3.0.8 и ми дава проблем че иска adobe flash player и не ми зарежда страниците като хората как да отстраня проблема, пробвах да го инсталирам но тои не иска. Редактиран Март 29, 2009 от Nicky Поправено заглавие Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
MAKAPOB Публикувано Март 29, 2009 Report Share Публикувано Март 29, 2009 Пробва ли да изтеглиш Flash plugin-а от www.adobe.com и да го инсталираш ръчно ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kashalot Публикувано Март 29, 2009 Author Report Share Публикувано Март 29, 2009 Пробва ли да изтеглиш Flash plugin-а от www.adobe.com и да го инсталираш ръчно ? да не иска пак ми дава същия проблем Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
presents Публикувано Март 29, 2009 Report Share Публикувано Март 29, 2009 да не иска пак ми дава същия проблем Eдинственото решение на този проблем е да си свалиш версия 1.5.0.1,след което инсталираш флаш плеара/през нея,а не от сайта на Адобе/,след което сваляш най-новата версия и я качваш върху старата и проблема се решава.Друго решение за сега не съм открил,но много интересно е че този проблем го има само на определени машини. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kashalot Публикувано Март 29, 2009 Author Report Share Публикувано Март 29, 2009 мерси ще го пробвам Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kashalot Публикувано Март 29, 2009 Author Report Share Публикувано Март 29, 2009 ти ме спаси човече много ти благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост