Jump to content

Помощ за повече от един дисплей

manekenaa

Препоръчан пост

Здравейте. Бихте ли ми казали как мога да направя така че да мога да гледам какво става, освен на монитора и на друг екран (телевизор) може би. Но, понеже съм новак в областта на компютрите. Моля да ми се обясни по-елементарно и цветущо за да мога да го разбера..................
Сподели другаде

Не съм сигурен че мога да ти помогна ама може ли по подробно да обясниш какво искаш? На монитора на компютъра да гледаш ТВ или? Защото ако е това има много онлайн телевизий.
Сподели другаде

Здравейте. Бихте ли ми казали как мога да направя така че да мога да гледам какво става, освен на монитора и на друг екран (телевизор) може би. Но, понеже съм новак в областта на компютрите. Моля да ми се обясни по-елементарно и цветущо за да мога да го разбера..................

От това което си написал се подразбира ,че искаш да гледаш филм или нещо друго на телевизора ,а на компютъра да е друго различно от излъчваното от компютъра към телевизора!!! В този случай (ако е това което искаш) става въпрос за TV Out функцията на видео картата- стига да е налична - понеже ми се е случвало на чисто нов компютър който моя приятел си купи от Метро преди около месец да слагам втора видео карта с TV Out ,защото вградената в дъното нямаше!!! Виж шота и погледни на твоя компютър дали имаш посочената букса:

http://i39.tinypic.com/2d2aq1u.jpg

п.с.Можеш да използваш EVEREST Ultimate 4.60.1500 за да можеш да даваш необходимото инфо за системата!!! :computer:

Сподели другаде

За обяснение... много няма купуваш си кабел, от настройките на видео картата си сменяш да е на телевизора и си готов ! :) Ще ти го открие като монитор.

Кои настройки на видеокартата? А, иначе кабел имам.............

Сподели другаде

Как кои???

На видео картата разбира се - и за това ти предложих EVEREST Ultimate 4.60.1500 за да разбереш каква е видео картата (модел) понеже има разлика особено при Ati или nVidia (различни модели ,различни настройки)!!! :computer:

п.с.Дори и само да гледаш филм на телевизора от компютъра - настройката си е за TV Out - без значение дали ще ползваш компютъра докато филма върви на телевизора!!! Но първо дай инфо за видео картата и тогава може да се даде съвет за настройката!!! :computer:

Сподели другаде

Как кои???

На видео картата разбира се - и за това ти предложих EVEREST Ultimate 4.60.1500 за да разбереш каква е видео картата (модел) понеже има разлика особено при Ati или nVidia (различни модели ,различни настройки)!!! :computer:

п.с.Дори и само да гледаш филм на телевизора от компютъра - настройката си е за TV Out - без значение дали ще ползваш компютъра докато филма върви на телевизора!!! Но първо дай инфо за видео картата и тогава може да се даде съвет за настройката!!! :computer:

Монитор Nvidia Ge Force 7300 LE. Но кои настройки да променя?

Сподели другаде

С кои драйвъри си , коя версия на ForceWare ?По принцип трябва да влезнеш в Nvidia control panel и от там се прави настройката за TV out -а.

Ти си изключително зле,зле. Искаш ми само да ти казвам данни на видеокартата но, аз ако знаех ко:

щях сам да си ги направя. Но, излиза че май и ти си новак..............

Чао. Ще намеря друг да питам..............................

Сподели другаде