manekenaa Публикувано Март 28, 2009 Report Share Публикувано Март 28, 2009 Здравейте. Бихте ли ми казали как мога да направя така че да мога да гледам какво става, освен на монитора и на друг екран (телевизор) може би. Но, понеже съм новак в областта на компютрите. Моля да ми се обясни по-елементарно и цветущо за да мога да го разбера.................. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
sao Публикувано Март 28, 2009 Report Share Публикувано Март 28, 2009 Не съм сигурен че мога да ти помогна ама може ли по подробно да обясниш какво искаш? На монитора на компютъра да гледаш ТВ или? Защото ако е това има много онлайн телевизий. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Март 28, 2009 Report Share Публикувано Март 28, 2009 Здравейте. Бихте ли ми казали как мога да направя така че да мога да гледам какво става, освен на монитора и на друг екран (телевизор) може би. Но, понеже съм новак в областта на компютрите. Моля да ми се обясни по-елементарно и цветущо за да мога да го разбера.................. От това което си написал се подразбира ,че искаш да гледаш филм или нещо друго на телевизора ,а на компютъра да е друго различно от излъчваното от компютъра към телевизора!!! В този случай (ако е това което искаш) става въпрос за TV Out функцията на видео картата- стига да е налична - понеже ми се е случвало на чисто нов компютър който моя приятел си купи от Метро преди около месец да слагам втора видео карта с TV Out ,защото вградената в дъното нямаше!!! Виж шота и погледни на твоя компютър дали имаш посочената букса:http://i39.tinypic.com/2d2aq1u.jpg п.с.Можеш да използваш EVEREST Ultimate 4.60.1500 за да можеш да даваш необходимото инфо за системата!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
manekenaa Публикувано Март 29, 2009 Author Report Share Публикувано Март 29, 2009 Благодаря ти за интереса. Но, не бе човек искам просто да си гледам филми на телевизора. Но, ми го обясни цветущо....... БЛАГОДАРЯ ТИ................... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
coolboy Публикувано Март 29, 2009 Report Share Публикувано Март 29, 2009 За обяснение... много няма купуваш си кабел, от настройките на видео картата си сменяш да е на телевизора и си готов ! Ще ти го открие като монитор. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
manekenaa Публикувано Март 29, 2009 Author Report Share Публикувано Март 29, 2009 За обяснение... много няма купуваш си кабел, от настройките на видео картата си сменяш да е на телевизора и си готов ! Ще ти го открие като монитор. Кои настройки на видеокартата? А, иначе кабел имам............. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
bmvtooo Публикувано Март 29, 2009 Report Share Публикувано Март 29, 2009 Как кои???На видео картата разбира се - и за това ти предложих EVEREST Ultimate 4.60.1500 за да разбереш каква е видео картата (модел) понеже има разлика особено при Ati или nVidia (различни модели ,различни настройки)!!! п.с.Дори и само да гледаш филм на телевизора от компютъра - настройката си е за TV Out - без значение дали ще ползваш компютъра докато филма върви на телевизора!!! Но първо дай инфо за видео картата и тогава може да се даде съвет за настройката!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
manekenaa Публикувано Март 30, 2009 Author Report Share Публикувано Март 30, 2009 Как кои???На видео картата разбира се - и за това ти предложих EVEREST Ultimate 4.60.1500 за да разбереш каква е видео картата (модел) понеже има разлика особено при Ati или nVidia (различни модели ,различни настройки)!!! п.с.Дори и само да гледаш филм на телевизора от компютъра - настройката си е за TV Out - без значение дали ще ползваш компютъра докато филма върви на телевизора!!! Но първо дай инфо за видео картата и тогава може да се даде съвет за настройката!!! Монитор Nvidia Ge Force 7300 LE. Но кои настройки да променя? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
darco Публикувано Март 30, 2009 Report Share Публикувано Март 30, 2009 С кои драйвъри си , коя версия на ForceWare ?По принцип трябва да влезнеш в Nvidia control panel и от там се прави настройката за TV out -а. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
manekenaa Публикувано Март 31, 2009 Author Report Share Публикувано Март 31, 2009 С кои драйвъри си , коя версия на ForceWare ?По принцип трябва да влезнеш в Nvidia control panel и от там се прави настройката за TV out -а. Ти си изключително зле,зле. Искаш ми само да ти казвам данни на видеокартата но, аз ако знаех ко: щях сам да си ги направя. Но, излиза че май и ти си новак.............. Чао. Ще намеря друг да питам.............................. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Април 1, 2009 Report Share Публикувано Април 1, 2009 Версията на ForceWare драйверите като цяло е важна, защото по-новите са с по-различна структура на менютата. Разбира се ти си се цупи, щом желаеш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост