nedra Публикувано Март 28, 2009 Report Share Публикувано Март 28, 2009 Здравейте,от няколко дни забелязвам,скоростта с която сийдвам от уторент е много много ниска ,от порядъка на 2-3 кб,иначе свалянето си е наред 1 мб или пък 800-900 кб ,обаче сиидването си е голяма мъка!И при това си сийдвам торенти които са сред най-активните,а не някой неизвестни!Четох за някакви портове ,обаче не ги разбирам тези неща!С рутер съм и незнам дали той не бърка работата,може би трябва нещо да не настройва ,незнам!Ако някой има някой има някакво предложение,че аз вече Версията на уторент е 1.8.2. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Nicky Публикувано Март 28, 2009 Report Share Публикувано Март 28, 2009 Трябва да се отворят портовете, които са зададени в Utorrent на рутера. Точно описание не може да ти бъде дадено, трябва ни точния модел на рутера. ПС: не+глагол са две отделни думи. Пример НЕ ЗНАМ Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nedra Публикувано Март 28, 2009 Author Report Share Публикувано Март 28, 2009 Рутера е ASUS RX3041 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
tzwaro82 Публикувано Март 29, 2009 Report Share Публикувано Март 29, 2009 Идеята е същата - порта който ползва програмата, трябва да е пренасочен от рутера към твоето частно IP. Ако доставчикът ти, ти предоставя достъп до Интернет чрез нерален адрес - е тогава вече пада голямото пренасочване на въпросният порт- трябва да пренасочи този порт, към IP-то което ти предоставя(към рутера ти). Някои доставчици блокират определени портове- къде заради сигурността, къде за служебни манипулации, къде за блокиране на някои по-примитивни програми за телефония. Не на последно място - прочети и в ръководствата/форума на сайта от който теглиш торенти- на много места исакт порта да е "голям"- 5хххх. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aries315 Публикувано Април 11, 2009 Report Share Публикувано Април 11, 2009 Здравейте, От известно време, след затваряне не u-torrent изчезват всички задачи - отваря се празен. В момента версията е 1.7.1, но съм пробвал и с по-стари и с по-нови - същото положение. Много жалко, защото ми е любимата програма за тази цел и не мога да се справя с проблема. В настройките всичко изглежда наред. Други сходни програми работят нормално, но ме дразнят. ОС - Vista Ultimate. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
firexp Публикувано Април 11, 2009 Report Share Публикувано Април 11, 2009 aries написа: Здравейте, От известно време, след затваряне не u-torrent изчезват всички задачи - отваря се празен. В момента версията е 1.7.1, но съм пробвал и с по-стари и с по-нови - същото положение. Много жалко, защото ми е любимата програма за тази цел и не мога да се справя с проблема. В настройките всичко изглежда наред. Други сходни програми работят нормално, но ме дразнят. ОС - Vista Ultimate. Опитай следното :start > run > %appdata% и намери папката uТorrent. В нея изтрий файла resume.dat и след това преименувай файла resume.dat.old на resume.dat Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aries315 Публикувано Април 11, 2009 Report Share Публикувано Април 11, 2009 Eто това има в папката, resume.dat.old - липсва, а това - resume.dat не мога да го изртрия. Сега, след като затворих програмата, ситуацията е следната: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
firexp Публикувано Април 11, 2009 Report Share Публикувано Април 11, 2009 Пусни някой торент да се тегли и затвори тогава utorrent. Файла resume.dat.old би трябвало да се създаде. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
aries315 Публикувано Април 11, 2009 Report Share Публикувано Април 11, 2009 firexp написа: Пусни някой торент да се тегли и затвори тогава utorrent. Файла resume.dat.old би трябвало да се създаде. Toчно това съм направил и това е положението на втората снимка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dundurma Публикувано Август 31, 2009 Report Share Публикувано Август 31, 2009 от известно време,когато свалям някой торент нета се забавя видимо(преди не съм го имал този проблем).с уиндоус7 съм,рутер буфало,лаптоп асус м51вА,но същото се получава и на настолния(който също е с безжична връзка).как да проверя имам ли загуби?моля да ми обясните като на лаик.благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Август 31, 2009 Report Share Публикувано Август 31, 2009 С коя версия на uTorrent си? Новите версии (1.8.3 примерно) доста уплътняват връзката и забавят нета. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Август 31, 2009 Report Share Публикувано Август 31, 2009 dundurma написа: от известно време,когато свалям някой торент нета се забавя видимо(преди не съм го имал този проблем).с уиндоус7 съм,рутер буфало,лаптоп асус м51вА,но същото се получава и на настолния(който също е с безжична връзка).как да проверя имам ли загуби?моля да ми обясните като на лаик.благодаряТова е нормално според мен и винаги така се получава. Обаче с програмата Ashampoo Internet Accelerator 3.10 (има я като модул в Ashampoo WinOptimizer 6) положението се подобрява значително - явно програмата така прави настройките, че да се разпределя трафика между повече програми, а не торент-клиента да гълта всичко. Има ефект от нея и не само аз съм го забелязал. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dundurma Публикувано Август 31, 2009 Report Share Публикувано Август 31, 2009 dundurma написа: от известно време,когато свалям някой торент нета се забавя видимо(преди не съм го имал този проблем).с уиндоус7 съм,рутер буфало,лаптоп асус м51вА,но същото се получава и на настолния(който също е с безжична връзка).как да проверя имам ли загуби?моля да ми обясните като на лаик.благодаряс 1.8.4 съм,но преди бях с 1.8.3 и там се забелязваше намаляне на скоростта.интересното е че това се случва от около 10 дена...........а как се проверява за загуби :help: Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
draco_volans Публикувано Август 31, 2009 Report Share Публикувано Август 31, 2009 Ами в графата Основни си има Загуби и срещу него си пише колко са... Hash Check на торента предполагам знаеш как се прави, ако нещо те съмнява, че не се е изтеглило? Защо не пробваш с по стара версия? Примерно 1.8 или по стара? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
antishoC Публикувано Февруари 27, 2010 Report Share Публикувано Февруари 27, 2010 Не съм сигурна че проблема е в Utorrent. По вероятно е във един филм, който свалих.Той е в avi-DVDRip.H264.AC3/ Имам h.264 codec/При мен филма обаче не тръгва с :BS.PlayerPowerDVDWinampWindows Media PlayerДава грешка 80040218. При справка тя се получава когато "Не е намерена комбинация от филтри за визуализация на потока" Възможна причина според мен:- файла да e повреден или да не е изтеглен до край Защото се сваля само 1,44gb, вместо 1,45gb./колкото пише че трябва да е/ А, Utorrent отчита, че е свален на 100%. Може ли това да е причината и какво се прави в такива случаи? Много искам да го гледам този филм в avi,защото не ми се тегли качената версия на DVD. Май имаше някакъв начин да се гледа, без видеото да е свалено до край?...или пък няма такова нещо Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост