dio18 Публикувано Март 28, 2009 Report Share Публикувано Март 28, 2009 Здравейте,налага ми се да разделя звука от картината на едно DVD, за да го запиша на отделен диск.Разбрах, че това става с VirtualDub,но не ми е ясно какво точно трябва да направя.Много ще съм благодарен ако някой мож е да ми помогне. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Март 28, 2009 Report Share Публикувано Март 28, 2009 VirtualDub не работи с DVD. Ние ще сме пък много благодарни, ако обясниш точно каква е ситуацията и какво искаш да направиш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dio18 Публикувано Март 28, 2009 Author Report Share Публикувано Март 28, 2009 Значи пробелемът е следния.Имам DVD с клипчета на детски песнички.Трябва да се пуска в детска градина на уредба,която не чете dvd формат,за да могат децата да учат песните.Не зная дали ще стане ако рипна dvd-то Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tihichko Публикувано Март 28, 2009 Report Share Публикувано Март 28, 2009 Значи пробелемът е следния.Имам DVD с клипчета на детски песнички.Трябва да се пуска в детска градина на уредба,която не чете dvd формат,за да могат децата да учат песните.Не зная дали ще стане ако рипна dvd-то Привет, Съществуват доста програми които ще Ви свършат работа. За съжаление по-вечето от тях не са безплатни. Със сигурност Total Video Converter,-/AoA.DVD.Ripper/ ще се справят. Поздрави! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dio18 Публикувано Март 28, 2009 Author Report Share Публикувано Март 28, 2009 Много благодаря! Само информативно,първо трябва да га рипна и след това да ги разделям Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tihichko Публикувано Март 28, 2009 Report Share Публикувано Март 28, 2009 Много благодаря! Само информативно,първо трябва да га рипна и след това да ги разделям Да, точно така. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dio18 Публикувано Март 28, 2009 Author Report Share Публикувано Март 28, 2009 Да, точно така. БЛАГОДАРЯ! Имали значение в какъв формат е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tihichko Публикувано Март 28, 2009 Report Share Публикувано Март 28, 2009 БЛАГОДАРЯ! Имали значение в какъв формат е? Има да, аз винаги рипвам в AVI,/Xvid/ едно,че размера на файла ми допада и пести доста място на РС-то, пък и в крайна сметка AVI - то се обработва лесно с любимата ми програма- VirtualDub. След като бъде рипнато в AVI има много програми с който можете да извлечете само звука, примерно video-mp3-extractor и други.Поздрави! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dio18 Публикувано Март 29, 2009 Author Report Share Публикувано Март 29, 2009 Сега остана само да почерпя Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
smsliverpool Публикувано Април 3, 2009 Report Share Публикувано Април 3, 2009 Звукът директно от двд-то можеш да извлечеш с безплатна програмка - PGCDemux (http://www.videohelp.com/tools/PgcDemux) . Друг е въпроса дали пък тази уредба може да чете AC3. Друг вариант е DVD Audio Extractor. Но тя е платена. С нея може извлечеш звука в Mp3 формат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост