Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте,налага ми се да разделя звука от картината на едно DVD, за да го запиша на отделен диск.Разбрах, че това става с VirtualDub,но не ми е ясно какво точно трябва да направя.Много ще съм благодарен ако някой мож е да ми помогне.
Сподели другаде

Значи пробелемът е следния.Имам DVD с клипчета на детски песнички.Трябва да се пуска в детска градина на уредба,която не чете dvd формат,за да могат децата да учат песните.Не зная дали ще стане ако рипна dvd-то
Сподели другаде

Значи пробелемът е следния.Имам DVD с клипчета на детски песнички.Трябва да се пуска в детска градина на уредба,която не чете dvd формат,за да могат децата да учат песните.Не зная дали ще стане ако рипна dvd-то

Привет,

Съществуват доста програми които ще Ви свършат работа. За съжаление по-вечето от тях не са безплатни. Със сигурност Total Video Converter,-/AoA.DVD.Ripper/ ще се справят.

Поздрави!

Сподели другаде

БЛАГОДАРЯ! Имали значение в какъв формат е?

Има да, аз винаги рипвам в AVI,/Xvid/ едно,че размера на файла ми допада и пести доста място на РС-то, пък и в крайна сметка AVI - то се обработва лесно с любимата ми програма- VirtualDub. След като бъде рипнато в AVI има много програми с който можете да извлечете само звука, примерно

video-mp3-extractor и други.

Поздрави!

Сподели другаде

Звукът директно от двд-то можеш да извлечеш с безплатна програмка - PGCDemux (http://www.videohelp.com/tools/PgcDemux) . Друг е въпроса дали пък тази уредба може да чете AC3. Друг вариант е DVD Audio Extractor. Но тя е платена. С нея може извлечеш звука в Mp3 формат.
Сподели другаде